Grlrrr Kızlar plasenta previa durumundan sezaryen olmak zorundayım ama çok korkuyorum. Belden iğne sonda şu bu derken içim daralıyor. Var mı sezaryen olan özellikle plasentadan dolayı 😔
Naze2151 Grlrrr sonda iğneden sonra takılıyor hissetmiyorsun. Cikartirkende bacaklarının uyuşukluğu gecsede belininki geçmediği için hissetmiyorsun. Öğleden korkma normal asi gibi düşün ben tek başıma girdim doğuma kimsem yoktu. Ben yaptıysam sende yaparsın. Sadece inan 🙋♀️♥️
mavipanterannesi Grlrrr Ben sezeryan oldum 36 haftalık gebelik kolestazından bende çok korka korka ağlaya ağlaya gittim ama çok korkulacak bişe değilmiş benimki genel anestesi idi ama sondayıda beni bayılttıktan sonra takmışlar korkma hiç bişi anlamıyosun bile
mmrv Grlrrr hic korkma ya bende korkmustm ama hic korkulcak bisey yokmus.. bnm de bebegim tersti o yuzden oldum o anı tekrar tekrar yasamak isterim.. epidurale gelincd hic korkma zerre kadar acimiyor benn popodan bile igne olmaya cok korkan insandm.. hic acimiyor.. ki 2 kere oldu bnm ilki tutmadi diye.. sondadansa nefret ederm ama uyustuktan sonra taktirdim cikarken yandi biraz o kdr saniyelik.. ameliyat sirasinda da hic korkmdm muhtelemen biraz sakinlestirici verdiler.. hic bisey de hissetmedim anlamadm ne zaman kestiler ne zaman ckti.. sonrasinda da cok sukur ne bel ne baş agrim oldu ne de dikis agrim oturup kalkarken aciyordu biraz o kdr ertesi gun bile cok iyiydim rahat ol hic korkma..
Tutku92 mavipanterannesi peki ameliyattan sonra dikiş izleri çok acıtıyormu? Benim ablam 10 sene önce sezeryan olmuştu, tualete oturamıyordu, bebeği kucağına alamıyordu. Ne zamana iyileşir dikiş izleri? Benim de galiba sezeryan olacak ama korkuyorum. Doğum daha iyi sanki. İyileşme süresi kısa
Turkan123 Bende çok korkuyorum daha belli değil ama normalden daha çok korkuyorum inşallah normal olur benimki de
Misskokulumm Grlrrr kuzum 1 ay olcak nerdeyse doğum yapalı ben de spinal oldum ve hayatımda serum dahi yememiş biriydim sen düşün sonda beni de çok korkuttu uyuşmadan taktılar bana inan sinek ısırığı yani bir kaç saniyelik hafif bir yanma ilişkiye girince bazen olur ya aynısı.Sezeryandan aşırı korkuyordum gözlerim dolu dolu girdim ameliyathaneye ama boşuna korkmuşum sen de içini rahat tut
Ozge3747 Tutku92 20 gün oldu spinal sezeryan oldum. Korkacak bir şey Yok. Yara yeri de öyle günlerce acımıyor, ilk 2-3 gün acıyor hareket ederken sonra yavaş yavaş geçiyor, çok yorulursam hissettiriyor biraz kendini ama öyle bir zorluğu yok.
mavipanterannesi Tutku92 valla bu kişiden kişiye kişinin direncine göre değişiyor ben ikinci gün ayaktaydım geldim evde dolandım iş yaptım bizimkiler falsn şaşırıyordu hep
Tutku92 Ozge3747 anladım. İnsan yine de korkuyor tabi, ama yapacak bir şey yok. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah🙏
asli_35 Grlrrr canım bende yarin sabah kendi istegimle sezeryan olacam. Korkmuyorum hersey guzel olacak 😍
Ozge3747 Tutku92 Korkmamak mümkün değşl sonuçta bir operayson ama çok abartılacak kadar zor değil. Birkaç güne toparlarsınız kendinizi.
Tutku92 mavipanterannesi anladım. Doğrudur, her bünye aynı olmaz tabi. Hayırlısı o zaman. Ne yapalım. Başa gelen çekilir😊
Bsyldrmdlk Grlrrr sancısız acıyı nasıl hissedersiniz bilmiyorum ama ben suni sancı alıp 8 cm açıklıkla sezeryane alınmıştım sancıdan onun ağrısını hiç hissetmemiştim 🤷🏻♀️
Mlssa Grlrrr Ben genel oldum mis gibi ☺️ Belden olanlar da var tabi cok memnun olan ama bence en rahatı genel, ben iğneden korkuyordum çünkü
Mrvn Grlrrr Korkulacak bir şey yok canım benim de sezeryan oldu 11 gün önce. Belden uyuşturdular hiç bir şey hissetmyorsun zaten gayet rahat oluyor hiç korkma 😄