cigdemino Real Aaa disardan bakınca çocuğu oturttur alana kadar dursun orda gibi duruyor. Allah korusun sağol canım 🙏
Real cigdemino yok bunun oturağı yüksek .mesela ben şuan sandelye alacak olsam bebeği koydugumda on korumada en azından göğsüne gelmeli.bu göbeğinde kalır ve bebek yüksekte kalıyor.
Misskokulumm Seymasezer alsam mı ben de yaaa benim bebiş 28 günlük salonda yemek yememe müsaade etmiyor mecbur yanıma alıyorum koltukta yatırmak yerine oraya koyarım diye düşünüyorm ama kararsizim
cigdemino KucukAnne538 evet inanılmaz uygun fiyatı. Belki daha önce geldiyse kullanan birileri çıkar yorum yapar . Katalogdan belli olmuyor hiç kumaşı 🙄
Deletedmom0810 cigdemino Hepsini alasım geldi ya ve alıcam sanırım, çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻😍
MrsAkkurt cigdemino Ben ana kucagini almıştım aylar önce gelmişti yine 60 tlydi sanırım o zaman aynısı çok güzeldi ama tabi daha kullanmadım açıp baktım herşeyi çok güzel
MrsAkkurt cigdemino Amin canım inşallah cumlemiz 💕 ya 60 yada 70 tam ekin degilim ama bu kadar yoktu yani 😊