Meryycennn 5 haftalik gebeyim kizlar.. Troidim. Yuksek cikti ilaca basladim bugun kullanan var mi Bi sikinti yasadiniz mi
gezentianne Meryycennn O aslonda ilaç değil takviye gibi hormonların daha iyi çalışmasını saglıyor yıllarca 50 mg kullandm gebelikte 100 mg cıkardı, bebek için çokk önemli sakın ihmal etmeyin aç karna içip en az 45 dk bişey yemeyin
Snm1996 Yok çok şükür sıkıntı yaşamadım her ay düzenli kontrole gittim . Kullanmazsan tam tersi sıkıntı yaşarsın diyor doktor sen sabahları ac karna düzenli şekilde al yarim saat sonra yemeğini ye Allahin izniyle inşallah bisey olmaz . Ilk basta ALLAH ne derse o olur biz sadece tevekkül ediyoruz. Geçmiş olsun tatlim
Meryycennn Snm1996 cok tesekkur ederim canimm🙏🙏 dogru diyosun rabbim her seyin hayirlisini versin 😇 yarim saat sonra hemen mi kahvalti yapmak gerekiyo sart mi yani
Yrnkrm Meryycennn bende içiyorum 50 mg bide baya yüksek bebek için ama kuzum aç karnına aldırıyorlar bana ama aç karnına alınca mide bulantısı yapıyor haberin olsun
Snm1996 Meryycennn Rabbim ne derse o olur kuzum içini ferah tut inşallah düşer. Fark etmez yarim saat sonra yemeğini ye
gezentianne Meryycennn Gebelik boyunca TSH'ınız 2.00'nin altında olmalıdır eğer gebelik öncesi böyle bir sorununuz yoksa dogumdan sonra düşecektir. Ayda 1 kan verip değere göre doktor ilac dozajını ayarlayacaktır 👍
Burcak_isa Meryycennn benimde ilk başta 7 bcuktu ilk haftalarda yani sonra düzenli dahiliye kontrollerine başladım şuan 31. Haftamdayim normale döndü her ay gidiyorum ve ilaç kullanıyorum gebelik boyunca ve doğumdan sonra da emzircegim için kullanicam bir müddet
Zeyk Burcak_isa şimdi değerlerin kaç çıkıyor? Benim de ilk haftalar 7,5lardaydi 22haftalik olduk 3,5larda daha dusuremedik 25mg içtim sonra 50 mg oldu ilacım levotiron ama 3un altına düşmüyor ya 🙁
MerveEliz Meryycennn ben çok uzun yıllardır kullanıyorum. Gebelikten önce 100 mg içiyordum . Gebelikte takip edildikçe yükseldi ve şuan 150 mglık içiyorum. Aksine içmezsen kötü cnm🌼
Meryycennn MerveEliz gebeliktem once haberim olsaydi bende icmeye baslardim hic haberim yoktu 🤷♀️🤷♀️😔