Zehra006 Öncelikle merhabalar kızlar ben kese dışında oluşan minik kanamadan dolayı doktorum progestan vermişti bir aydır kullanıyorum ve bugün son 2 adet kaldı. Doktorumu aradım ama izne ayrılmış hastahanede değilmiş şuan. Daha öncesinde de şu kadar süre kullanalım ilacı yada bir kutu bitince bırakalım diye bişey konuşmadık. Doktor randevumda haftaya Çarşamba acaba şimdi eczaneden yeni bir kutu alıp kullanmaya devam mı etsem yoksa doktoruma gidene kadar beklesem mi? Doktoruma ulaşamayınca sizlere sormak istedim 🥰
tugbaa15 Zehra006 bende 2 kutu kullandım son bir hafta kalmıştı ikinci kutunun bitmesine ve kahverengi akıntım geçmişti dr kutuyu bitirip bırakabilirsin demişti herkesin farklı tabi dr sormanda fayda var
Sevo9090 Zehra006 daha dogrusu bana doktor oyle söylemişti. Kullanabildigin kadar kullan zarari yok demisti.
Zehra006 tugbaa15 benim hiç kanamamda olmadı akıntımda sadece ultrasonda görmüştü doktorum çok küçük bi kanama kanalı var kese dışında aklımızda soru işareti kalmasın kullanalım demişti
tugbaa15 Zehra006 benimde aynı şekilde kese etrafında kanama alanı vardı 2 tane ama benim kahverengi akıntım oluyordu oda ilişkiden sonra olmuştu ve ilişki yasaklamıştı çok şükür geçti ve ilacın kortizon içerdiğini daha fazlasına gerek olmadığını söylemişti
online_mom Zehra006 banada rahim agzı kısalıgından vermişti 1 ay önce,geçen gün kontrolde devam et bi süre daha tedbir amaçlı dedi.onun bi zararı yok ben ilk 3 ay iğnesini oldum yine önlem amaçlı.hamileliğm progestanla geçiyor 🤪😛