Bsrkoc Bol ben de kendi isteğimle sezaryen olmak istiyorum tabi doktorumla henüz konuşmadık normal doğumdan korkuyorum hamile kalmaya bile cesaretim yoktu 2,5 sene anca alıştırdım kendimi öyle hamile kaldım normal doğuma hiç cesaretim yok
Ozican Bol ablamı 2 sene önce normal doğum sancısı çekerken gördüm yanındaydım psikolojim bozuldu resmen o an.Ablam mahvoldu desem yeridir çok zordu doğumu. O yüzden korkuyorum ben.
busraburakefe Ben öyleyim normal Doğuma müsaitim ancak sezeryan olacağım kendi isteğimle. Eşimin iş durumu normal Doğumu beklememe engel oluyor küçük kardeşim var annem bende kalamayacak o yüzden ara tatile sezeryan planlıyorum tabi inşallah o zamana kadar kendi isteğiyle gelir de normal Doğum yaparım
busraburakefe Bol amin teşekkür ederim 🙏 normal Doğum yapamayacağım için üzülüyorum ama Tek dileğim çocuğumu sağlıkla kucağıma almak gerisi önemli değil
Mercan21 Bende sezeryan doğum yapmayı düşünüyorum normal doğumda genişleme oluyormuş vajinada istemiyorum genişlemesini 🤭
Sevalersin 35 haftalığım bende planlı sezaryen istiyorum normal doğuma ne yaptıysam cesaretlendiremedim kendimi, sonrasındaki ağrı sızıyı pek göz önünde bulundurmuyorum açıkçası çünkü her iki şekilde de mutlaka ağrı sızı çekiyorsun.