NoorMoon Merhaba arkadaşlar. Ben seminer haftasının ilk günü yani 18 Kasımda 37+0 oluyorum. Çalışamaz raporunu tam o gün mü almak zorundayım. Bir öğretmen arkadaşım bilmeden geç aldığını ve bu sayede bir hafta kazandığını söylüyor. Böyle bir şey yapabilir miyim? Yani 37+4 te gitmek gibi?
Akademisyenanne NoorMoon calisamaz raporunun gununu gecirmemek gerek diye biliyorum. Ben de 32+1’de calisabilir raporu alacagim. Cunku 32. Haftamin bitimi pazara denk geliyor. Sonra 35. Hafta bozacagim raporu. Calisamaza döndürecegim.
yasminidil NoorMoon evet geç alınabiliyor yani hafta bitiminde ama zaten doğum öncesi 8 haftamız doğuma kadar yani Bebek 39 da falan gelirse bitiyor izin haftanız kalsa bile yanıyor. Doğum sonrasına sadece çalıştığınız kısmı aktarabiliyorsunuz bunu da düşünün derim. Haliniz varsa bi hafta seminere gidip gelmek mantıklı 👍
zehraezgi NoorMoon calisamaz diye ekstra bi rapora gerek yok 32. haftada alinan uzatmak icin calisablir raporunda yazar zaten hangi gune kadar calisabilecegin o gunun ertesi gununde izin baslangici olarak yazar . o gunlerin haricinde bir mudahale olmaz . sizin aldgnz calisablr raporunda kac yaziyo mesela odur
Gizemabc NoorMoon benim 32.haftam çarşambaya denk geliyordu o gün çalışabilir alamadım, 32+3te 32 çalışır aldım. 37.haftam da bu durumda 37+3e denk gelecek. Yani birkaç günlük gecikmeden bir şey olmaz. İdareniz ya da milli eğitim sizin son regl tarihinizi bilmez ki raporda yazana bakar
NoorMoon yasminidil 37den sonra kurum seni hala tutuyorsa adli suç diye biliyorum. Kafama göre seminere katılacağım mı diyeceğim?
Gizemabc yasminidil yanma gibi bir durum yok diye biliyorum. Şöyle ki doğum iznine ayrıldığımız tarihten itibaren ister 32 ister 35 ya da 37 sonrasında o günün üstüne 16 hafta sayıp tekrar işe başlayacağımız tarihi öğreniyoruz.
Gizemabc zehraezgi bunu geçenlerde buradan sormuştum, tekrar çalışamaz almak gerekiyor diyen de oldu kafam karıştı
WithRose 37den sonra calisabilmissiniz masalllah, 32 de ayrılmayı düşünüyorum ama devam etsem Martta doğuda emzirme zamanı daha zor aktarsam mi diyorum ama bir yandan da yoğunluktan bırakasım geliyor
Gizemabc WithRose aynı durumdayız. Ben 33.haftamdayım, bu haftanın başından beri kendimi çok yorgun, isteksiz, halsiz hissediyorum. Ama 37ye kadar dayanmaya çalışacağım. Sonrası daha önemli geliyor
NoorMoon WithRose çalıştım da nasıl çalıştım bana sor canım 😊 okulda kantin yok. Survivor yaşıyorum resmen. Her teneffüs Merdiven inip çıkmak ölüm ☠️
Tutkuuu Çalışamaz diye bir rapor yok diye biliyorum. 37 dolunca zaten okulumuz bildirmek zorunda ilçeye. Böyle biliyorum
yasminidil Gizemabc bende sizin gibi biliyordum ama Bebek doğduktan sonra okula doğum raporu götürüyorsunuz. Haliyle hemen doğum sonrası izniniz başlıyor. Yani benim oğlumda öyle oldu 1 haftam gitti çok değil siz gene de bi sorun bu durumu
Nesibefirdevs NoorMoon benim anladigim kadariyla siz 32+4 te alicaksiniz gittigim o 4 gun yanar mi diye soruyorsaniz yanar. Ben sali gunu aldim izni 34+2 oluyordu pazartesi gunumude izinli olarak saydi meb. 37.haftamda dogurdum boylece dogumdan once 3 hafta kullanmis oldum dogumdan sonraki iznime aktarildi
Helen0101_ NoorMoon ya raporda 37+4 yazmıyor 37. Hafta yazıyor bence gününü saymazlar zaten doğuma çok az kalmış dinlenin bence enerjinizi doğuma saklayın :)
NoorMoon Helen0101_ ama raporu alınan tarihten itibaren hesaplarlar okulda. Bu tarihten itibaren çalışamaz diye.
NoorMoon Helen0101_ daha sonrasında daha uzun zaman geçirebileceksem bebeğimle. Son anına kadar zorlamak istiyorum. Bundan endişelerim 😕