YudumSu Neden uyuyamadığımı anlamıyorum ama geceleri sürekli uyanıyorum uyandığımda da rahatsız hissediyorum. Ne yöne yatarsam yatayım olmuyo ☺️ Böyle olan var mı?? Tavsiye?
Syka7 YudumSu ben 🙋🏻♀️ Ay geceleri kabus gibi resmen dönüyorum dönüyorum uyuyamıyorum nefes darlığı çekiyorum bide 🤷🏻♀️ Gece zaten 10 kere tuvalete kalkıyorum 🤣
benim-kalbim-o YudumSu Malesef bende öyleyim geceleri kesintisiz sabaha kadar yatardım ama şimdi hiç yatamıyorum aşırı şekildede lavaboya çıkıyorum.😄 Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲😇
YudumSu Syka7 ben uyuyup uyanıyorum sürekli, siz kaç haftalıksınız peki? sıkıntılı rüyalar gördüğünüzde oluyor mu?
YudumSu benim-kalbim-o ben lavaboya da gitmiyorum üşendiğimden ☺️ Siz peki sıkıntılı rüyalar görüyor musunuz ben çok fazla görüyorum hormonlarla mı ilgili acaba 🤔
Syka7 YudumSu ben 5 dakika dalıp uyanıyorum sabaha karşı uyuyorum onda da acayip rüyalar görüyorum 🥴 11+6 yım bu arada
benim-kalbim-o YudumSu Üşeniyorum bende ama dayanamıyorum gidiyorum😄 Evet aynen bende saçma sapan rüyalar görüyorum çoğu kezde rüyada korkup uyanıyorum 😕
Adimadim Idrar sıklığı ve cok ruya gorme normalmis kizlar bende cok idrara cikiyorum şimdi biraz azaldi 2 3 gun oncede ruyamda fil yiyordum dusunun yani :)