Crn91 Kızlar hamilelikte 1000 mg kalsiyum almamız gerekiyormuş bayağı fazla yoğurt yiyorum ev yoğurdu bir de süt içsem ancak bu mgye ulaşırım herhalde ama Market sütleri pek faydalı olur mu bilemedim koruyucu madde falan oluyor içlerinde.Acaba günlük sütlerde aynı mıdır yoksa sağlıklı mıdır bilemedim
tgbasaritas Crn91 hamilelikte pastorize edilmemis sut onerilmiyor. Gunluk sutu de cok iyi kaynatarak tuketebilirsiniz. Ama hic icmemektense market sutu tercih ediyorum ben sahsen.
[silindi] Crn91 bim in altın süt var mükemmel lezzetli yağlı onu içiyorum ben çok sevdim normalde sevmezdim ama bu başka 😋
sevval55 Crn91 doktorum marketteki günlük sütü önerdi. Pazardan vb inek sütü istemedi mikroplardan dolayı.
Sakura-chan Crn91 tgbasaritas marketteki günlük sütler pastörize ediliyor. Kaynatmanıza gerek yok içeceğiniz sıcaklığa getirin yada soğuk tüketin farketmez
Zeyk Günlük veya taze süt zaten mikrop kapma ihtimalinin daha yüksek bu yüzden pastörize süt için diyorlar ben gergin migrosun kendi sütünü market sütü içiyorum yani
Fdle Crn91 hep market sütü içtim normal kaynamiş sütleri içemiyorum midem bulanıyor soguk soguk market sütü içiyorum ben
Sermec Crn91 ben köy sütü içiyorum rn başından beri canım 19+2 haftalık hamıleyım cok şükür kan degerlerım temız mikrop falan kapmadım bolca kaynatarak tüketiyorum
sise Cam şişede olanları önreriyorlar katkı maddesi kullanılmadığı için ki hemen bozuluyor bu da doğal olduklarının belirtisi. Ama yoğurt sütten daha faydalı diyenler de var