OznurC Merhaba Kızlar kehribar kolyesi alan yada benim gibi almayı düşünenler var mı ? Varsada orjinalini nerden aldınız
Demetdemircioglu OznurC totsandmore dan aldim oğlum 0 sikintiyla cikardi dislerini 2. Minigime de alicam🌸
Cigdem07 OznurC Ben aldım kendim kullanıyorum şuanlık iyi bakalım zamanla görücem faydalarını insallah.
Deletedmom OznurC bilekliğini gaz sancısı için iki aylıkken aldım kolyesi 4 ayından itibaren takılıyo kehribar sepeti var orjinal sertifikalı ürünleri bu ayda kolyesini alıcaz
OznurC Kızlar peki birşey daha soracağım o kolyeler her çocuğa iyi gelmiyormuş bazısına ateş yapıyormuş yaşayan varmı bu durumu
Minik_Hanim Deletedmom bende hem kolye hem bileklik aldım bebegim de 3 aylik aşırı gazlı ama küçük diye takmadım.. ayak bileğine mi taktınız bi sorun oldu mu ?
Gulcagsahra Deletedmom banada öneren cicik anne 🤣 tek sıkıntı yaşamadım iki dişi çıkıvermiş ne salya ne ağrı ne ateş 💁🏼♀️ Sayende yavru Ceylan 🤣
Hatice_mustafa OznurC Dayimiz bu işle uğraşıyor şimdilik kendime aldım ve gerçekten faydası var . Öneririm . Oğlum olunca ona da alicaz tabi . 😍
OznurC Teşekkürler kızlar bende alacağım ama bir çarşıya bakayım diyorum hac umre malzemeleri satan yerlerdede olur diye tahmin ediyorum
Semiha57 OznurC Seltifikalı olanlardan al canım. Totsandmore_organik_bebek diye bir sayfa var (GLT) seltifikalı. Sanatçı Pelin akil kızlarına ordan almıştı bende ordan almayı düşünüyorum
Deletedmom Minik_Hanim bnmkinin de öyle hatta bağımlı😂 ama kıyafetinin altına koyuyorum sorun olmuyo ztn havalar soğudu uzun giyiyorlar
Demetdemircioglu Ben 2 aylikken boynuna taktim onun bi parcasi gibi oldu😂 15 aylik suan simdiye kadar hic koparma girisiminde bulunmadi
Asyfrathan27 Merhaba bende aldım ben kullanmaya başladım oğlum da doğar doğmaz takıcam Allah’ın izniyle çok araştırdığım için sofimaya.com dan aldım