MrsAkkurt gozde1267 Sleepy yeni doğan çok güzel dış paketi bile öyle ben ondan aldım 12li paketlerde kampanya vardı bir ara Sleepynin kendi sitesinden
Heisenberg Deletedmom2 uni babynin içeriği değişti daha önce çarpı olarak gösterilen kimyasal maddelerden birini koydular bilginiz olsun
Deletedmom2 Heisenberg o yenidoğan mendilinde geçerli diye biliyorum mühendisin oğlu öyle paylaşmıştı
Gizemabc Misskokulumm doğru söylüyorsunuz böyle düşünmemiştim. E peki bu bebek temizleme pamuğunu ne için kullanacağım başka?
Misskokulumm Gizemabc ben banyo yapmadigim günler boynunu kulak arkasini falan siliyorum bir de gozunde capak olunca üzerine deniz suyu damlatıp siliyorum sen de bu şekilde kullanabilirsin ❤
Yldzzyldzz Belindaa ben de unibaby almıştm canm ama mühendisoğlunun unibaby ıslak mendili açıklamasından sonra kullanmıcam sanırım. Baby me düşünüyorm şuan
Selay Gizemabc bende ilk başlarda öyle yapmayı düşünüyorum özellikle kız bebek olduğu için daha hassas oluyormuş
Deletedmom2 Heisenberg uzun araştırmalar sonucu kullanamaya başladım bende bebeğim ilk doğduğu günden beri kullanıyorum çok memnun kaldım hatta başka bezler tavsiye eden oldu ama cesaret edemedim değiştirmeye hiç pişik sorunumuz olmadı şükür
Ebruas Bende temizleme pamuklarından aldım ayrıca sleepynin saf su olan ıslak mendilini ve mustelanın mendilini aldım
Mlssa gozde1267 unibaby çok memnunum. Baby me denedim hiç beğenmedim nedense😒 unibaby Devam ediyorm Suan