Deletedmom0026 Sancilarim durulmuyor serum nidicart fitil oral magnezyum denediler ise yaramayinca damardan verdiler yinede sancilarim 90 larda 100 lerde dogum ihtimali yuksek. Bebegim 1500 kilo 40 cm kilo aldirmak icin neler yemeliyim neler almaliyim hastanede kaliyoruz . 1 hafta onden gidiyordu simdi kendi haftasina dondu , yardimci olurmusunuz hastanede neler yapabilirim neler yiyebilirim
Zeyk Deletedmom0026 öncelikle inşallah herşey yolunda gider diye diliyorum bebeğini seni Allah korusun🙏 bol muz ceviz mi yesen birde pekmez çok kilo aldırıyor diye yazmışlardı hep burada hamur işi süt kaşar falan tahin helvası da kilo aldırır
tgbasaritas Deletedmom0026 allah yardimciniz olsun sizin haftanizda bende hastanedeydim sizi cok iyi anliyorum. Muz,sut,kasar,pekmez,kavrulmamis kuruyemis,kefir,kaymak. Ben bunlarla kilo aldirmistim. İnsallah sizde de ise yarar. 🙏🏻🙏🏻
Mbams Zeyk bence muz listeden çıkmalı zaten sancısı var muz kabızlık yaptığı için tuvalette sürekli ıkınır buda bebeğin daha erken gelmesine yol açar
nilay_ikizler0905 Ozlem_3641 mrb sorum biraz garip olacak ama hep okuyorum burada bu kaşar peynir eski kaşar mı taze kaşar mı fark ediyor mu tşk.
tgbasaritas Deletedmom0026 balik tuketemiyorsaniz hastanede doktorunuza sorup bi omega 3hapi kullanin. Ben omega 3 kullandigim ve kullanmadgm donemde cok net fark etmistim kilo alim farklarini.
Ayserkan Deletedmom0026 ben hastaneye her yemeği sokardim kimse de sesini cikaramazdi kimsenin hakkı yok karışmaya istediğini al ye herşey bebeğin için. Izgara balık kavurma ye süt muz ceviz keçiboynuzu pekmezi yada özü haşlanmış yumurta bunları bol bol ye
tgbasaritas nilay_ikizler0905 eski kasar bence daha guvenilir cunku taze kasara herseyi karistiriyolar ama yag orani yuksek oldgu icin taze kasar da tercih edebilirsiniz
aslimutlu1 ylzzz nesi küflü ? Küfünü yemiyorsun zaten o onun üstündeki zar gibi bişey kesip atıyorsun onu . Bende ardahanlıyım . Ordan biliyorum.
Esmayusuf33 Benim bebegim 1 hafta geriden geliyor kilosu 2 ozel doktora gittim biri mersinde biri trabzonda mersindeki bol bol sutlu tatĺi ye dedi irmikli muhallebi sutlac yalanci tavuk gogsu hic bisey yiyemesen bile balli sut yap ic dedi trabzondaki doktorum balik yagi yazdi bunu kullan kilo aldirir dedi internetten de arastirdim balik yagi omega3 bebege cok gerekliymis hic bir zarari yok doktorunla konusup balik yagina basla hastanedeysen esinden rica et marketlerde hazir pudingler sutlaclar muhallebiler kazandibi satiliyor tek porsyonluk onlardan alsin bimde var canim