Deletedmom0310 Zeyneppppp_Emirrrrrr Canım ben adetime gore daha 8 haftalıkken ilk defa ultrasona gidecektim..Ama gittigimde bebegim kucuk cikti iste 5 haftalik cikti ultrasonda... ve keseyi gordu bebeği goremedi
Deletedmom0310 Deletedmom0310 Zeyneppppp_Emirrrrrr 8 haftada kalbi tikir tikir atiyo dedi doktor ama bana dinletmiyo ilk zamanlar zararliymis duymak suan 12 haftaligim 💁♀️❤🤱
Deletedmom0310 hilalcali adet gunun gelince cok agriyor normal dir ilk zamanlar cok aciyo ama üc aya girince agrisi hafif kesiliuo
Serpiltsn Deletedmom0310 bende aynı durumdayım insallah bende bu hafta gidicem Cuma kalp atışını alırım 😞
1anneadayi_ hilalcali bende 4+6 yım canım senin gibi düşünüyorum biraz daha geçsin kese bebek ve kalp atışını biranda görürüz inşallah☺️
Deletedmom0310 Hayir duyamadim duymayi cok istiyordum doktorum bu zamanlarda zararli oldugunu soyledi pek onermiyolarmis ilk zamanlar
Nesriin Omerinzevcesi ben bugün gittim keseyi net gördük bebegı kalp atışı ıcın 2 hafta sonra dedı normal mı 😞
Halee 5 haftalıkken kese göründü benimde 6+5 ken gittim ancak kalp atışı duyulmadı. Pazartesi yine gidicem duyulması gerekiyormuş endişeliyim içten içe 😞
Zeyneppppp_Emirrrrrr Deletedmom0310 utrasyona goremi yoksa son adet tarihine goremi 8 gaftalik kalp atisini aldin cnm
Superisiii_12 Kızlar bebeğin kalp sesini duymak icn karindanmi ultrasyon oluyor yoksa vajinal mi bende haftaya gideceğim de merak ettim.