Busraas Ben 37+3 üm tecrübeli anneler olarak size soruyorum. Bebeğin hareketlerini birkaç saat hissetmediğiniz oluyor mu? Yorgunken vs. ?? 2 gün önce nstde herşey normaldi
Busraoz Busraas Canım illa ki oluyor her dakika hareket etmiyorlar ama takip et daha uzun sürerse doktora gitmeni tavsiye ederim
Buseekck Busraoz yürüyüş ve squat dışında bşey yapmıyorum canım Bi de kaynar duşa giriyorum bolca doktorumun önerdikleri sadece bunlar Burdan da her duyduğum şeyi yapmıyorum açıkcası sadece doktoruma göre hareket ediyorum
Busraoz Buseekck En iyisi ben de öyle sadece ahududu yaprağı çayı içtim 2 gün sonra dedim kafama göre iş yapmıyım sordum ben tercih etmiyorum deyince bıraktım🤷🏻♀️
Busraoz Anm Yok canım iki gün önce vardı bayağı bi doğuruyorum dedim dün azaldı bugün yine iyiyim🤦🏻♀️
Cemreee Bnm belim agriyor ve karnima agrilar girmeye basladi kisa sureli. Bakalim devami gelecek mi ama hic umudum yok
EAK P2607 Pırtlattım çok şükür 😍 pazar 10.00da 2cm açılma vardı 16.30da 3cm açılma ile yatışım yapıldı.11.11.19 01.10da kucağımızdaydı kurban olduğum 4190gr doğdu .Ayrıntılı yazarım sonra.Şu an aşk sarhoşuyum.
Busraoz Cemreee Benim de öyle olmuştu 2 gün önce nefesim kesilircesine 2 saat sancı çektim sonra hiçbir şey olmamış gibi geçti uyudum🤦🏻♀️
Busraoz P2607 Valla gayet iyiyim bugün🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hamile değilmişcesine 10dk sonra 40+0 olmucakmış gibi
Busrakrmzelma 36+3 sancım var her gün şişlik var ishal var uyku var oğlum doğum kanalına girmiş ama ne sancı var ne açılma
P2607 Busrakrmzelma içini ferah tur😊t birden geliyor benimde öncesinde hiçbir belirtim yoktu ama şuan hastanede bekliyorum ufaklığı ☺️