Busraoz Anm Childnurse Buseekck Melie Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl? Benimki aşırı aşırı hareketli ayakları elime geliyor çok kasılıyor sizlerin nasıl? Bu kadar hareketli olması normal mi ya?
Hilosunuzz Bende 39+3 en küçük ama en küçükk bi belirti bile yok ne nişan ne su ne bel ağrısı ne ishal 🙄 hem hemen gelsin artık dogsun istiyorum hem de korkuyorum 😏
Busetemel Ay yalnız değilmişim 😂 39+1 deyiz ama hiç bir belirti yok sorun bende mi acaba diye düşünmeye başlamıştım iyice sabırsızlaştım kızım çok nazlı çok 🤭😊
Busraoz Busetemel Kızlar sabırsız olur derler seninki de pek bir nazlı çıkmış🥰 açılma vs bakıldı mı peki
Busraoz Denizz_abugu Allahım inşallah tez zamanda sağlıkla hayırlı seni kurtarsın canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki dualarım sana❤️
Busetemel Busraoz yok henüz bakılmadı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorum belki de bakar artık
Sebogelin Bende bugün 39 oldum. Hiç işaret yok falan diyosunuz ya kızlar, illa işaret olacak diye bişey yok merak etmeyin bi anda başlıyabiliyo herşey. İlk kızımda gelmiyo bugünde doğurmadım gsyet iyiyim diye geziniyordum 39+2 de gece hop diye adet ağrısı gibi düzenli sancılar gelmeye başladı hastaneye gittil 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı ve doğurdum 😀 Böyle anlatıyorum ama bende sabırsızlanıyorum artık haklısınız ama dediğim gibi herşey bi anda da başlayabilir nişan gelecek su gelecek diye bişey yok yani💐
Busraoz Sebogelin Sabogelin ağzını öpeyim ya inşallah benim de öyle olur da gelir bak bugün tam olarak o gün😂 hadi inşallah diyorum
Busraoz Gkcklyla Evet burada ben de çok zor bulunuyor diye okudum ama girdim bizim aktarda vardı ilk seferde buldum. Nerede oturuyorsun?
Busraoz Busetemel Benim 39+0’da hiçbir şey yoktu. İki kere çatı muayenesi oldum ama çok rahat ya hiç kasma eğer korkuyorsan
MuhammedhafsanuriBetul Busraoz inşallah benim ilk doğumda bir gun önce 39+6 da cok oluyordu Sancim sabaha karşı duzenli oldu nişan gekdi bianda nasip işi saglikla gelsinler insallah bu kadar bekledik bir kac gub daha beklenid Allahin izniyle
Busraoz MuhammedhafsanuriBetul Tabi ki ama insan sabırsızlanıyor dua et canım sağlıkla hayırla alalım kucağımıza inşallah 🙏🏻 Sen ikinciye mi hamilesin?
MuhammedhafsanuriBetul Busraoz amin insallah canım evet canim benim 27 aylık kızım var suan 39 +5 dogum bekliyorum insallah ara ara sancılar oluyor ama duzensiz halen
Busraoz MuhammedhafsanuriBetul Deneyimli bir anne olarak nasılsa gelicek diyorsun tabi😊 Ben çok fazla normal istediğim için gününü geçirsin riske girsin istemiyorum😒 Allah inşallah gönlümüze göre verir. Sağlıkla al inşallah sen de kucağına canım benim
MuhammedhafsanuriBetul Busraoz amin cümlemizi üstüne cok düşme su akar yolunu bulur rabbim o guzelligi bize vermis bekledikten sonra eminim oda yolunu bulup anne adayını rahatsız edip ben geliyorum der az sabr 🤲🏻♥️
Childnurse Busraoz 39 a girdik bugün nişan geleli 4 günü geçti, yumuşama da var ama ne sancı var ne su ne de açılma 😂 herşey nişan değil burdan tüm arkadaşlara sesleniyorum kanmayın nişana bebişler bizi oyalıyor 🤫🥴😂
Busraoz Childnurse Hahaha en azından bir belirtide bulunmuş seninki gelicem bak demiş 😂 Bizimkilerde o da yok😂