merveozknctn Merhaba 17+1 deyim bugün. En başından beri benim gibi migren atakları yaşıyanlar var mı? Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz ya da çıkabiliyor musunuz?
juliet merveozknctn mümkün değil başa çıkmak çok zor. 3 ayda sadece 1 kere tuttu şükür bi daha olmasın diye dua ediyorum. Tutmaması için bol su tüketiyorum başka yapabilecek bişey yok çünkü bide bitkisel kremler kullanıyorum o kadar 🤷♀️
Sahreyldrm merveozknctn başa çıkamıyoruz ki kuzum ilk zamanlar dah çok oluyor malesef ben 20-22 haftaya kadar çektim sonra bı geçti tam geçti ama ne zaman 35 hafta olduk üst üste iki gündür ağrıyor yine napacagimi şaşırdım
Nilll merveozknctn maalesef bende de var bir arkadaşın tavsiyesi üzerine vicksi şakaklarima sürünce biraz rahatladim. Sende dene belki sende de işe yarar 🙄
Turna20 merveozknctn magnezyum magnezyum magnezyum!!!!! Kesinlikle harika bir buluş. Ben onunla çözdüm. Magnimore plus sabah akşam tok
2104 Okadar çok ağrım var ki geçmek bilmeyen ağrı 2 gündür uyuyorum uyanıyorum yeniden başlıyo uykudan kalkıyorum ağrı şimdi ağlayarak uyandım başımı tutamaz durumdayım karanlıkta kalmakta fayda vermiyor. İlaçta kullanmıyorum ama çıldırcam artık😭😭
merveozknctn filiz08 bunu yaptık ama hiç etki etmedi damar yoluyla bir ilaç aldım paroldur muhtemelen
merveozknctn Nilll ya ben de denedim nurse harveys in headstick sit evir yap var masaj yapılıyor vicks gibi ama işe yaramadı vicks deneyim bir de
ozlem_2727 Kesinlikle kahve içine limon suyu koyun sadece bir fincan şekerli şekersiz fark etmez kahvesi 2 tatlı kaşığı limon 10 damla kadar daha fazla da olabilir ama çok da aşırı olmasın çok faydalı oluyo yahut kafanızı yazmaya bağlayın o da işe yarıyor az da olsa ben çok faydasını gördüm