Seymasezer Sngl_ahs çamaşırların içine mi attın toz detarjan kısmına mı? Köpürüyo diyolar deterjan kısmına attığnda
Deletedmom2 Sghslove ben omo baby kullanıyorum kaka lekelerini güzel çıkartıyor beyazları bembeyaz yapıyor 30 derecede dahi
Sghslove Deletedmom2 ama çok kimyasal var işte leke önemli değil lekenin bebek sağlığına zararı yokki önemli olan doğallık diye düşünüyorum
Sghslove Smkrkmz Zeynepsa Alpase Gizoo Deletedmom0065 miniknokta Cigdem07 hepinize çok teşekkür ederim burada bir ablamın organik marketinde yeşil anne garantili babys green buldum 😀 biraz abarttım galiba ama tesadüf eseri bulunca beklemeden çok mutlu oldum ☺️☺️ Hem o çoğu kişinin takip ettiği mühendisinoğlu da onaylamış 😛😀 biliyorum bazılarınız saçma buluyor ama kapayım evhamlıyım
Smkrkmz Sghslove ben duru granülle yikadiktan sonra durulama yapiyorum.ne makina tıkar nede kalintı birakir bence
Seymasezer Sghslove atılır mı ? 😀 ne bilim tanıdıklarım yarısına toz yarısına sabun rendesi koyuyo köpürtüyomus oteki türlü
Sghslove Pinarars babys green aldım bende yeşil anne garantisiyle diyor mühendisinoğlu da önermiş 😀😀😀
Ones Kızlar bende unibaby sıvı deterjaniyla yıkadım hassas programda 30 derece 40 dakika ve unibaby yumusaticisi da kullandım yikarken ve çift durulama yaptım ama sonradan yumuşatıcı kullandığım için pişman oldum ve hepsini utuleyip kaldırdım tekrar dan yikasam mi yumusaticisiz yoksa bu seferlik böyle mi olsa fikirlerinize ihtiyacım var
Sghslove Ones yumuşatıcı kullanmayın diyorlar ama o kadar uğraşmışsın bilemedim canım 😏 için nasıl rahat edecekse öyle yap