Seyda66 Kızlar 39 haftalık bende doğurdum prensesimi kucağıma aldım ankara gata da doğum yaptim acaba sütum çok olsun diye napmam gerekiyor
gozdeak Seyda66 rezene muskat kişniş anason kimyon bunlarin aktarcida çayını yaptirip icicekmissin canim nette gordum tarifi denemedim daha bende Pazartesi dogurucam inşallah 😂 günaydın bu arada
Mini9 Seyda66 tahin pekmez duydum tüketiyorum ama tıbbi bi dayanağı var mı bilmiyorum ☺️ Her şeyden önemlisi bol su içmek ve sık emzirmek
gozdeak Mini9 aaa ilk defa duydum kızzz burda hastanede getiriyolar dogum yapmış kadına hemşireler rezeneyi 🤷🏼♀️
Grhn Seyda66 şekerli yiyecekler tüketin diyenleere inanmayın en güzeli suyu fazla tüketin en önemlisi
Mucizemizgeliyor Seyda66 Allah analı babalı büyütsün öncelikle odalar tek kişilik mi bende orda takipliyim 32 haftaligim merak ediyorum kusura bakmayın alakasız oldu biraz ama
Mini9 gozdeak öyle tabii ben bi de başka bi çocuk doktorunun kitabında okumuştum ama bilemiyorum 🤷🏻♀️
Haticetarhan Seyda66 dün akşam annem bana diyordu doğumdan sonra bol bol bulgur pilavı yeşil soğan yiyceksin bol su içeceksin diyordu
gozdeak Mini9 bende bilemedim hiç, öyle bir dönemdeyiz ki her şeye kanserojen diyorlar ne yapacağımızı şaştık valla kuzum 🤦🏼♀️
glnzk Seyda66 GATA mı nasıl acaba orasi banada bilgi verirmisiniz dogumhanesi sancı odası sonra yanımızda kalcak kisi falan nasıldı bende orda yapcam İnşAllah 😇