BGLM Gizemkara21 ama kime aitse çok fena olmuş ya bn iki doğum yaptım şimdi 3.cü hamileyim hiç yok gibi bende çok şükür
Gizemkara21 Deletedmom099 Fiziksel değişimleri kafaya takan biriyim bu yüzden spor yapıyorum ama bu konuda önlemlerim var ona rağmen yaşayacaksam yaşarım 😀 endişe duymadım ayrıca ilk gebeliğim ve sonrasında çocuk düşünmüyorum ☺️
Gizemkara21 [silindi] Ya bilemiyorum bazen bunun genetik yapıyla alakası olduğunu düşünüyorum. Çevremde 2 kilo alıp verince çatlayan insanlara şahit oluyordum demek ki hamilelikte daha çok etkilenecekler o arkadaşlar
Deletedmom099 Gizemkara21 zayıfsız spor yapıyosun ve daha önce doğum yaptın sence sende bu kadar çıkar mı? Resimdeki kadın kim bilir kaç doğum yaptı o hale geldi?
Deletedmom6 Gizemkara21 He bi an siz sandım valla annem bir sürü doğum yapmış 1 kez sezaryen olmuş üstüne bir sürü ameliuat okdu ve karnı acayip sarkmış onunda böyle çatlakları var ama bu kdr abartılı değil yani ona bile bişey olmadıysa bizimkine hiç olmaz 🤷♀️
Deletedmom6 Gizemkara21 Ewet o olabilir ama hep gebelikte de olmuyor . Başka hastalıklarından deri hastalığından da oluşmuş olabilir
34merve Gizemkara21 benimde ilk gebelikte çatladı ama bu benimkinin 10 misli ne kadar derin bide şimdiki hamileleiğimde yok çok şükür. Annemde de var
Kbrbydkk Aman Allah'ım 😱😱😱😱 bu kadar kötü bir resim beklemiyordum🙄 çok fenaymis. Benim ergenlikten beri hep catlagim var kalcam basenlerim hep catlak ama bu kadar olmaz ya cok fazla bu. İnşallah olmaz yani çok yağ filan sürüyorum faydasini göreyim bari😮😮
Gizemkara21 Kbrbydkk İşte bakın sizin vücudunuz daha hassas. Sizin çok daha dikkatli olmanız gerekiyor hem sabah hem akşam uygulayın mutlaka kullandığınız yağı. Umarım çok yaşamazsınız 🙏🏻