Scb Bir eylül annesi olarak sonunda hikayemi yazıyorum oğlum şuan 52 günlük bu güne gelene kadar zorlu süreçler geçirdik. Rabbime şükürler olsun 🙏 hamileligim cok şükür iyi geçti son aya geldiğimizde kasılmalar arttı bel ağrıları zor yürüme sıcaklarla baş etmede en zor kısmıydı 🤦♀️ ayaklarım cok şişmişti oda cok ağrı yapiyodu. Normal doğum istemiştim hep düzenli yürüyüşler yaptım hergun duş merdiven inip çıkma yerleri çömelerek silme süpürme adacayi içtim sabah akşam kasilmalarim artiyodu ama düzene girmiyodu. 40+3te nişanım geldi sancılar gelip gidiyo ama tık yok 😅 40+4 te16 eylül sabahı kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu sancılar 6 7 dakikada bir geliyodu devlette takibim olduğu için ultrasonla bakmiyolar son haftalarda nst ve alttan muayene yapılıyordu hergun git gel bunalmıştım artik. Ebe sancin düzensiz açılman yok deyip eve gönderdi ben eve geldim ama duramıyorum sancidan bütün gün sancıyı çektim gece bize yakın olan özel hastaneye gittik. Dr muayene etti açılma başlamış yatisi verdi bebegin kilosuna falan bakmadı hic. Ebe beni hazırladı yatırdı bütün gece sancimi yatarak karşıladım en zoruda buydu dua ettim hep oğluma kavuşayım die. Sabah acilmam 8 cm olmuş dr bebek iri ama deneyebiliriz yinede sen bilirsin dedi bende devam edelim dedim sancı cekipte son anda vazgeçmemeliydim suni sancı verildi 2 3 dakikada sancı girmeye başladı nefes alıp verip karsiliyodum en son ıkınmam geldi ebeyi cagirdim ıkınmam geldi dedim oda baktı alttan açılma tam hemen çatala alalım dedi bende artik yürüyecek mecal kalmamıştı o kadar sancidan sonra. Çatala çıkardılar dr geldi ikin dediğimde ikin dedi aynı şekilde 5 6 defa son gücümle ikindim dr bebek iri olduğu için aşağıya inemiyo daha fazla bekleyemem dedi acil sezeryanla alıyoruz seni dedi bende artik kabul ettim hemen ameliyathaneye aldılar. Genel anestezi oldum gözümü odada açtım yarı baygın Can geliyor oğlun geliyo dediler hemen gözümü açtım. O an muhteşemdi herşeye değerdi canim yavrum Rabbime şükürler olsun kavuştum oğluma hemen hemşire emzirmeme yardım etti o apayrı mutlulukmus 🙏🥰 hastanede bigun yatıp ertesi gün evimize geldik. Bi sorun vardi oğlum çişini yapmiyodu kakasini yapiyodu ama bezinde doğru düzgün çiş yoktu. 3.gün kontrolünde dr a söyledik oda kan tahlili yaptı malesef kanında yüksek enfeksiyon cikti 😓 araştırma hastanesine yönlendirdi hemen gittik acilde tekrar kanı alındı yavrumun elleri delik deşik oldu ağlaya ağlaya zar zor alındı benim halim harap 😔 dr sonuca baktı yüksek enfeksiyon yatış vermemiz lazım dedi o an beynim ateş gibi oldu oğlumu orda nasıl bırakırdım ağlamaktan konuşamadım hic vedalastik oğlumla mecbur iyi olması için verdik yoğun bakıma 1 hafta yaticak dedi dr antibiyotik uygulucaz dedi. Neden olur die sorduk hamilelikte enfeksiyon geçirmiştim cok fazla ya ondan dedi ya da oğlum doğarken kakasini yemeye başlamıştı ondanda olabilir dedi. 1 hafta sabah erkenden evden çıkıp akşam vakitte eve geldik eşimle sezeryan yaramı bile unutmuştum lohusalık bile kalmamıştı artik. Çok şükür sutumde fazla fazla geldi oğlumu iyileştirdi. Sadece emzirme saatinde girip 1 saat battaniyesiyle onu kucaklamak cok zordu ama geçti Rabbime cok şükür 🙏 1 hafta sora çıktık hastaneden o an ki mutluluk paha biçilemez. Evlat bambaskaymis gerçekten hic biseye benzemiyo bu duygu şuan yanımda uyuyo yo cok sukur atlattik .Allah'ım butun cocuklari anne ve babalarina bagislasin hepsine saglik versin.sizlerde sağlıkla mutlulukla kucaklariniza alin inşallah kızlar 🥰🙏 uzun oldu kusura bakmayın icimide döktüm 😊
Aysglbzdmr Scb öncelikle Allah bağışlasın gözünüz aydın. İri derken kaç kiloydu acaba bebeğiniz biZde 40+2 olduk normal doğum gözüküyor ama açılmam 1 cm nişan yok suyum gelmedi ses seda yok yani🙄 bekliyoruz bakalım kaç kilo olduğunu merak ettim mahsuru yoksa
Sghslove Scb Rabbim evladını sana seni de evladına bağışlasın bir hafta ayrı kalmak zor olmuştur ama sağ salim kavuşmuşsunuz çok şükür 💕🙏🏻 İnşallah bizde sağlıkla doğururuz 🙏🏻🥰
Scb Aysglbzdmr amin teşekkür ederim 🥰 4460 gr doğdu boyuda uzunmuş benimde acilmam son anlarda ilerledi ama nişanım gelmişti
Seydaktepe Aysglbzdmr 40+4 aynı şekilde 4 cm açılma düzensiz sancılar (yok derecesinde) son gün pazartesi inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız .
Scb Oğlum iri bebekti 4460 gr 55 cm doğdu ultrasonlarda hep önde gidiyordu oyuzden bi türlü gelememiş bebeğim 😀
Seydaktepe Scb 4460 gr maşallah 🙈😊 Doğuramaman çok normal canım. Allah analı babalı büyütsün. Zor günler geçirmişsin ama hepsi unutuluyor inan ki.
Aysglbzdmr Scb 3630 falandı sanırım en son şuan yavaşladı sanki kilo alımı doktorumuza göre biraz daha içimde durursa iri bebiş olarak dünyaya gelecek bakalım hayırlısı 😌
Scb Aysglbzdmr masallah canim son haftada daha çok aliyo bebiş kilo hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın sende 🙏😊
Ozgekckstc Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun 👍 Bende artık doğurmak istiyorum 😭 40+4 hiçbelirtim de yok..
Scb Ozgekckstc teşekkür ederim canım bende aynıydım artik bunalmıştım herşeyden sancıların nasıl peki inşallah sende sağlıkla kavuşursun bebegine
Aysglbzdmr Seydaktepe amiin hakkımızda hayırlısı artık beklemeye devam sağlıklı olalimda hem biz hem evlatlarımız önemli olan o
Scb Seydaktepe amin canim teşekkür ederim evet unutuluyo gerçekten mis kokusunu içine çektiğinde herşey bitiyo 🥰