Sumeyraftt mavera gaviskon kullanıyorum tatlım ben doktorum verdi 3. Şişemi bitirdim bile bu mide yanmasından dolayı
Gulcagsahra mavera gastron duo kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın bunu istediğin de başka bşy vermelerine izin verme kesinlikle bunu al ben 42 haftada doğum yaptım 🤣 mide yanması nedir aç kalmak nedir çok iyi bilirim 😒
Minikk3 Kesinlikle soguk sut aynisini suan yasiyorum benim gece yaniyor soguk sut bide yulafli biskuvi cok rahatlatiyor
Senass Gulcagsahra merhaba bende 34. Haftamdayım inanılmaz yanıyor uykumdan uyanıyorum renny kullanıyorum sanırım oda etki etmiyor birde mide yanması olursa bebiş saçlı olur diyorlar doğru mu 🥰
Gulcagsahra mavera rica ederim kuzum kesinlikle söyle hepsini denedim ama bunun kadar iyi gelen görmedim inşallah sana da iyi gelir
Gulcagsahra Senass yok aşkım 🙈🤣 benim bu mide yanmamla bonus çıkardı 😒 ama kızım 9 aylık olacak hala kel 🙈🙊🤣😬 birde gastron duoyu deneyin inşallah iyi gelir 😇🙏🏻
Senass Gulcagsahra hahahah ya bende hep öyle duyuyorum valla 🥰🥰🥰🥰 allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Gulcagsahra Senass amin kuzum hepimizin inşallah 😇 Doktorumda çok gülmüştü hatta sapsarı bi kızım var onunla da dalga geçmiştik doktorumla o kadar yanmaya kavruk çıkar sanmıştım diye 🤣