Rahtes Kızlar selam. Yarın sezeryanla doğuma giriyorum, sürekli ağlıyorum ama.. elimde değil... duygusalığım tavan. Nasıl uyicam ben? Bana tavsiyeler verin anneler, bu durum normal mi??
Handeyvs Rahtes güzel haberlerinizi bekliyor olucam 😇 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı 👶😍
PaRsMoMm Rahtes 8 kasım benim de sezeryan değişik duygular içerisindeyim ağlamak istiyorum ama tutuyorum kendimi ☺️
Nilkaya Rahtes annesi bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bence uyu ki çok çabuk geçsin zaman senin canın dünyaya gelicek maşallah size hep yüzleriniz gülsün Allah güzel kaderler yazsın bebeğine bizde 36 haftalığız bekliyorum minik kızımı 🥰
Mini9 Rahtes çok normal uzun süren bi dönemin sonu heyecandan olabilir ama kendini üzerek strese sokarak ağlıyorsan yapma ne güzel sağlıkla sonuna gelmişsin mutlu ol ☺️Ilık bi duş alıp uyu zor ama düşünmemeye çalış yarını
Mini9 PaRsMoMm ben de kendimi tuttum tuttum bebeğin ağlama sesiyle birlikte artık saldım orda 😂 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de
Rahtes PaRsMoMm ben de düne kadar tuttum bugün ama saldım. Çol değişik, bu gece tek başımıza son gecemiz.. maraton bittiyor ama çok daha güzeli yeniden başlıyor♥️♥️ Allah hepimize güç ve kuvvet versin, hayırlı doğum hikayelerinde buluşalım🥰
Betuldmr PaRsMoMm ben sezeryan diye gitmiyorum ama galiba bnmde sezeryan olucak Cuma günü yatışım yapılacak 😏
Rahtes Mini9 şimdi, yarından itibaren hayatımın nasıl renkleneceğimi düşünerek uykuya dalacağım🙏🏻 Umarım yarına çok dinç olurum🥰
BhrBrfn bende yarın sezaryana gırıcem aynı seylerı bende yasıyorum ve bu kez dahada duygudalım cunku gerıde bır yavrum daha var 😥Rabbim yardımcımız olsun
Rahtes BhrBrfn eliff33 Duam üçümüz ve yarın doğuma girecek tüm anneler için en kolayından olsun! Yavrularımız sağlıklı bize merhaba desin🙏🏻♥️ Kızlar bu gece son, sonra artık hep bebeğimiz bizimle beraber büyüyecek, bizimle beraber yaşlanacak.. artık birazdaha güçlü olacağız
eliff33 Rahtes bende yarın sabah sezaryen e giriyorum ALLAHIM hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 korku heyecan panik mutluluk duygular karmakarışık bide miğde yanması sırf miğde yanmasından kurtulacağıma inanılmaz mutluyum🤣
eliff33 Rahtes kesinlikle daha güçlü olacağız anne olmak çok güzel rabbim yar ve yardımcımız olsun hayırlısıyla evlatlarımızla önümüzde güzel günlerimiz olsun İNŞALLAH ALLAHIM kimseyi evlatsız bırakmasın evladıyla sınamasın ❤️❤️
BhrBrfn Rahtes Amin canım saglıcakla kavusalım hepımız anne olmak cok guzel bır duygu Rabbım tum ısteyenlere yasatsın 💕
Esradgc Rahtes ben sezeryan doğum yaptım ve bende panik atak var ona rağmen o kadar rahat gırdım kı amelıyata gece kafamda bı dunya stres yasadım ama o amelıyathanenın kapısından gırınce rabbım öyle güç verıyor kı adeta heycanım gıttı ve rabbım bana acayıp bı güç verdı o yuzden korkma nasıl gırersen öyle cıkarsın mutlu gir mutlu cık ben agladım aglayarak cıktım ama aglamam korkumdan degıldı karısık bı seydı 🤣
pelin_87 Rahtes oyyyy hayırlı olsun kuzum şimdiden, sağlıkla sağ salim kavuşun inşallah. Dua et kuzum bol bol, Rabbim yardımcın olsun. Senin için ayetel kursi okudum şimdi
Deletedmom133 Rahtes ameliyattan çıkınca boşuna ağlamış strest yapmışım diyeceksin kan aldırmaktan korkan biri olarak spinal oldum ve bebeğimi aldım kucağıma hiç hissetmedim herşey mükemmeldi güle oynaya sohbet ede ede bebeğim yanagımdaydı 🥰