Mrvglsnn Merhaba anneler ve anne olucaklar ikinci bebegim geliyor ilk bebegim kiz ve adi Masal Ada ikicisi erkek olucak Allah nasip ederse isim onerisi alabilir miyim illa masal adaya uygun olmasi gerekmiyor 😊
Mrvglsnn Aras_ve_Annesi1914 efe istemiyorum acikcasi ya ck yaramaz oluo diyolar belki dogru degil ama simdi hep aklimda o sekilde kalcak😂
Aras_ve_Annesi1914 Mrvglsnn evet bütün efeler yaramaz ama çokta tatlı oluyorlar 🥰 sağ Salim sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👶🥰
Tgba5656_ O kadar güzel anlamli izimler var ki muhammet ali mustafa emin talha asag gibi takilmisiz berke dağhan korhan gibi saçma isimlere
Tgba5656_ Biz anne babalar keyfimize göre isim koymamalıyız çocuklarımıza ahiretlik anlamlı kuran geçen isimleri koymakla hukumluyuz
nilly Türkçe konuşmayı bile tam çözememiş bazı insanların tavsiyelerine uyacak değilsindir diye düşünüyorum. Güzel bir anlamı olması gerek ama Arapça olması şart değil. Furkan ismini de Ali ismini de çok beğeniyorum evet ama neden Metehan olmasın neden Alperen olmasın?
Tgba5656_ nilly benim türkçem gayet.yerinde klavyenin azizliğine uğruyorum arada karşınızdakini tanımadan etmeden yargılamanız ne kadar dogru orası tartışılır. Ben de herkes gibi kendi düşüncemi paylaştım sadece