Duuyguum Bazen hareket edince karnım titriyor gibi oluyor kızlar hani irkilirsin ya öyle bir titreme böyle olan var mı nedenini bilen var mı
Emibra Duuyguum bende de surekli olur bayadirda oluyor endiselencek bsey degildir olsa doktorum derdi demistm bisey demedi .
Aminem2020 Duuyguum evet bendede oluyor titreme bebk kordonuyla oynuyormuş burdakiler öyle demislerdi
Nesliiiiiiiii Duuyguum ay benimde ara ara oluyor o doktora gitmeyi bekliyorum sorucam neymiş die? 36 haftalığım bu arada sizdemi sonlardasınız çünkü yeni yeni başladı titremeler.
Duuyguum Nesliiiiiiiii 35 im bende bir haftadır falan var bende de ama bugğn sık oldu sabaha da benim kontrolüm var soracağım bakalım neler oluyormuş içerde 😌
Nesliiiiiiiii Duuyguum normal gibidir o zaman aynı haftalardayız😊unutmassanız yazarmısınız burayada merakım gitsin benimde bakalım neden öle yapıolarmış😊🤷♀️
Duuyguum Nesliiiiiiiii dr a sormayı unutmazsam inşallah yazarım 😀 genelde unutuyorum hep soracaklarımı oğlanı görünce 😅
Duuyguum Nesliiiiiiiii aynen bana da diyor ama notlara girip sormakta bi tuhafıma gidiyor yine de not alayım ben bunu ☺️ Birşey sorucam ishalin var mı
Nesliiiiiiiii Duuyguum ishalim yok ama ara ara böle sanki ishalmişim gibi karnımda ağrı oluyor kısa süreli