mervella Kaşar peyniri bebeğe kilo aldırır diye duydum hep kendim de tüp mideli olup yeterli beslenemediğim için almaya karar verdik fakat ucuz dandik bişey olmasın diye güvendiğimiz bi yerden kara kaşarı getirttik dışı küflü olan. Ben bunun küfsüz kısmından yedim biraz fakat küflü peynirler yasakmış hamilelikte bebeğe bakteri oluşturuyormuş. Market kaşarı yemenin bi faydası yok ki ! Hangi kaşar bu faydalı olan kaşar ve bi sakıncası olur mu yedim diye ?
Happy46 mervella bebeğe kilo aldırmak istiyorsan geceleri bebek bisküvisi,muz, süt bunları karıştır mama kıvamına getir kesin alır Yada kefir iç👍😁
Betulaks mervella bizde kars kaşarı siparış verdik geldi dışı hafıf kuflu gıbı ben oraları sıyırdım iç kısmından gonul rahatlığıyla yıyorum hıc bir sakıncası ve tahlıkesi yok cokta lezzetli 😋
Ozican mervella bir sıkıntı olmaz çok yemediyseniz 🤗 bebeğe kilo aldırmak için protein ağırlıklı beslenin. Et tavuk balık yiyin.Ayrıca yumurta muz kaşar peynir ceviz yoğurt süt bunlar da kilo aldırıyor.
Minnos12anne mervella bu kadar zahmete ne gerek vardi kiz gunde bi bardak süt ve ya iki kase yogurt zaten en buyuk kilo aldırıcı denedin mi bilmiyorum ama tam yai degil az yagli sut en uygunu
Fasulyem22 Happy46 bebek bisküvisi bizim ülkemizde bebeklere yapılmış en büyük acimasizliktan biridir. Iceriginin yüzde 83 u laktoz. Çok şekerli olduğu için zaten kilo yapıyor. Yararından çok zararı var . Yememenizi öneririm. Onun yerine tahin pekmez yenebilir
Happy46 mervella eşim Ardahanlı benim kayınvalidemler her sene köyden küflü deri peyniri Kars kaşarı getirip yiyolar doğal antibiyotik diyorlar onlar için çokda sağlıklılar valla o yörenin insanları bunları yiyolar çünkü bişey olmaz yani sen ye
mervella Happy46 evet o kadar araştrma sonucu bir doktorun yazısını okudum hamilelikte kars kaşarı tüketmek faydalı sıkıntı yokmuş,çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 🌸