Lindam Ebruliiiiiiii Maşallah size de 🧿😊 Ben bacaklarımdaki uyuşmalar için istemiştim doktordan ama günde bir kase yoğurt yemeye başlayınca geçti şikayetlerim hiç içmedim ilacı. Ama şuan içsem mi diye düşündüm bi an
NurGrlek Nigdelianne 32+2 gittim 2.540 47 cm dedi 35 ile uyumluymus haftaya randevum var ne durumda merak ediyorum ☺️
Nurcan6148 Valla herkese masallah diyorum😀Bebekler super.Benimde cumartesi kontrolum var 32 haftam doluyor.Bebeisim kucuk biraz 1500-1600 olsa sevineceğim.
Lirlonfa 29+4 de 1700 dü salı günü randevumuz vardı 😊 bebiş önden gidiyor başından beri şükür 🤲🏻 Bi yandan mutlu oluyorum bi yandan da fazla da öne geçmesin diye tedirgin oluyorum zira doğum biçimini vs etkiliyor çok irileşirse 😅 Rabbim hepsine sağlık versin 🤲🏻
Ozgemlym Nigdelianne canım benim bebegim de 32+0 da 1750 idi de geri falan demedi bence çok kafaya takacak bir fark yok benim bebeğim de minyon kilolu bebek sağlıklı demek değil unutma haftası ile uyumlu dediği sürece dr panik yapcak bi durum yok
Lindam Ebruliiiiiiii kasılmam Yok benim aslında ama ilaç içince bebeğimin hareketleri azaltıyor gibi hissediyorum. O yüzden pek içmek istemiyorum
Kucugum51 Nigdelianne 30.haftada 1843 du cnm suan 32 haftalıgız kac olduk bilmiyoruz kilosu haftasına gore 2 hafta önde gidiyor
Ebruliiiiiiii Lindam him anladim canim kasilman yoksa icme sonuc olarak oda bi ilac ne kadar az ilac okadar iyi 🙂