Gulcangzl16 Kızlar 8+4 haftalık hamileyim. İki haftadır mide bulantılarım çok sık oluyor. Son 4 günde ağzımda inanılmaz acı tat var. Sizde de oldu mu?
Ozican Gulcangzl16 o haftalarda mide bulantısı ve istifra fazla olduğu için ağzınızın tadı olmaz zaten.😣
Kader12 Gulcangzl16 canım naneli sakız çiğne şeker em demişti doktorum bana o zamanlar iyi geliyordu.
Gulcangzl16 Bide akıntım olmazdı bir haftadır yeşilimsi bi akıntı oluyor. Korkmalımıyım ya? Doktor kontrolüme daha var
Minisveannesi Gulcangzl16 akıntı yesıle donerse mutlaka gel demıstı doktorum. Enfeksıyon belırtısıymıs
213473nurdn Gulcangzl16 canım bendr akıntıyı sormuştum doktor kalp atışı oldugu için bebegin ondan artar sık olur
213473nurdn Gulcangzl16 yeşil demissn ama bem mesajı tam anlmadan yazdım ama enfeksiyonn olsa kaşınman batman alttan sancın olur akıntı bende cok oluyor hatta ben adet oldum ama bebegım düşmedı
213473nurdn Gulcangzl16 benim dr ozman öyleydı canım kalp atışı hızlandkca akıntı olur bence kötu ye yorma kötü olmasın