Fatoaras Kızlar 28 haftalık hamileyim sola yatıyorum bebeğim o tarafa toplanıyor sağa yatıyorum bu kez sağa toplanıyor bir şişiyor sanki patlıyacak karnım hareketleride var bebeğimin bu toplanma normal mi???
Nihal1991 Fatoaras evet bende 28 deyim soldan nefret ediyor geceleri tekmeliyor ve uyandırıyor artık sırt üstü uyumaya alışmışım otomatikman ki ben yüz üstü yatan biriydim😂
Mrsde05 Bende aynı durumdayım yüzüstü yatmayı olasan çok özledim ki normalde otururken bile patlayacakmış gibi hissediyorum 😂
Fatoaras Mrsde05 aynen ya birde toplanınca mesaneye baskı oluyor Wcye yetişeyim diye eşim kaldırıyor beni zar zor toplanınca kalkamıyorum 😂
Ogullarimveben Gayet normal cnm suan ,31 haftalık oldum geceler geceler zalım geceler 😂😂 Aynı durumdayım sonuna kadar bu böyle devam edecek oturarak uyuduğum bile oluyordu ilk oğlumda son zamanlarda ☺️☺️
Fatoaras Ogullarimveben ya benimde ikincide ilk oğlum da 34den sonra başladı uyku sorunları bu fena çıkıcak belli oldu 😂
Mrsde05 Fatoaras aynı durum valla özellikle karnımın gerginliğinden çok korkuyorum 47 ile başladım şuan 61 kg oldum psikolojik olarak da etkilendim 😂hayırlısı bakalım