SuleDoruk https://imgyukle.com/i/EZthIP 22+3 üm 660 gr 31 cm olmuş. Çok şükür hiçbir şeyin de problem yok. Herşeyine detaylı baktı. Hatta benim el parmağım da ırsi olan bir yamukluğu bile gördük. Birebir aynısı onda da var 😁Acayip hareketli bir bebek. Kendini sergilemeyi seven, hep yüzünü sergileyen bir bebekti. Dudakları aynı babam (babamla görüşmüyoruz) Annem bu duruma çok üzülecek 😂😂
Sevalersin SuleDoruk Maşallah kuzum benim, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok güzeller çok. 💚🥰🐣
Zeynep06 SuleDoruk maşallah Allah hayırla sağlıkla bağışlasın. Aynıyız Bende bugün 22+3 üm Cuma günü detaylıya giricem ama senin gibi renkli ultrason a almazlar herhalde devlet ya o kadar ilgilenmezler sanki
Ozican SuleDoruk çok şanslısınız 34.haftamdayım daha yüzünü göstermedi maşallah çok güzel poz vermiş 😊😁
SuleDoruk Sevalersin amiin 🙏 çook teşekkür ederim 🌸 oğlum da kız olmuş mı, değişmiş mi diye soru yağmuruna tuttu doktoru (9 yaşında). En sonunda doktor al oğlum pipisi ne kızı değişmemiş dedi 😂
Dilek6161 Mahsallah kuzuya bizde haftaya giricez ikizler bakalim nasil olacak bir sorun cikmaz insllah 🤲
SuleDoruk Dilek6161 benim tek olduğu halde 1,5 saate yakın tuttu. Sizin daha uzun sürer. Sırt üstü yatmaktan mide yanmam alev alev oldu😨 Gönlünüzü ferah tutun. İnşallah birşey çıkmaz
Dilek6161 SuleDoruk insllah cnm herkes oyle soyluyor ben devlette giricem doktorum ozel de ama arkadasiymis kanunu sultan suleyman hastanesinde ayarladi bana oraya gidicem ikizlere cok pahali cunku 1 milyar istediler 😥 yoksa ozelde istiyordum bende
SuleDoruk Zeynep06 benim doktor da başka vermedi. Üstelik o kadar güzel gösterdi ki yüzünü. Bu resim çook pahalı dedi. Sanki bize ucuza bakıyor 😂 yüzünün her bir noktasını gösterdi nerdeyse 😍
Sirius223 Zeynep06 bugün girdim detayliya devlette. Bırakın renklisini, ekranda dahi goremedim. Bir de 5 dakika sürdü. Şimdi ozel e gitmeyi düşünüyorum. Dilerim benim gibi yapmazlar size.
SuleDoruk Ozican evet çoook güzel gösterdi çok şükür 😍 girmeden bir saat önce falan süt içmiştim. Burda okumuştum. Çok hareketli oluyor yazmışlardı. Ondan mı bilmiyorum ama çook çook hareketliydi. Hatta doktor sizden önce ki bebk hiçbir yerini göstermedi. Bu öyle güzel pozisyonda ki insanın baktıkça bakası geliyor dedi 🙏
ipekworld SuleDoruk maşallah sağlıkla gelsin bizde dün detaylıya girdik 22+4 olduk bugün bizimde 28 cm 537 gram ayak bas parmağı biraz büyükmüş doktor kimin parmağı büyük diye sordu 😂😂😂
SuleDoruk ipekworld bizim de hem serçe parmağımızda ki (el) yamukluğu gördü. Anne tarafımdan gelen ırsi bir durum. Hemde ayakları taraklı. Üst tarafı etli dedi. Büyük oğlumun da öyle 😂
Ozican SuleDoruk babası da fotoğraf çekilmeyi hiç sevmez. Yemin ediyorum ultrasonda karakter belli oluyo 🤣🤣🤣🤣🤣
miine Ayy nasıl tatlı bir minnos bal bu🥰😍masallah Rabbim kucağıniza alacagi günleri de göstersin inşallah 🤗
miine Ne kadara yaptirdin untrasonu canik gebzedeydi galiba 😍 bide kaç gün önceden sıra almamız gerekiyor bilgin var mi🤗
SuleDoruk miine 500 tlye yaptırdım. Ben hemen hafta aldım randevuyu ama tam 3 kez gününü değiştirdim 😂 normalde cuma günüydü. Eşimin işinden dolayı bugüne çekmek zorunda kaldım. Dün değiştirdmiştim.