sydayldZ ikraaa rahime serap Alkan da harika Bi doktor bende en basından beri oraya gidiyorum doğumu da orda istiyorum
Tugbardm ikraaa ben bir kere rahime hanıma gittim onuda odaya 6 kişiyi aynı anda alıp muayene edince tekrar gitmedim bildiğiniz rezillikti herkesin herşeyi meydandaydı kaos ortamı vardı
ikraaa nazsimaova doğumu burda yapabilirmiyim diye sordum alırız dediler sezaryan 2.ci benim. Sait erbey diye doktor varms baran bey ona yonlendirdi
Esmeray_Emine ikraaa bende dun gittim baran yesileydi randevum cok sevdim valla o hocayi acaba ne zamana kadar ordaymiski
Esmeray_Emine nazsimaova senin ilk dogumun mu olucak ben bikac kisiden 12. caddenin ilk doguma almadigini duydum dunde baran yesileydi randevum sordum evet bazi doktorlar almiyo nobet durumuna gore deisiyo dedi ama nasil olcak anlamadim
Esmeray_Emine nazsimaova ordaki bazi doktorlar almiyomus nasil olcak anlamadim valla hadi almayan doktorun nöbetine denk gelirsek nolcakki
ikraaa Bende ilk doğum alinliyo diye biliyorum. Yengemde öyle son ana kadar oraya gitti kontrollere doğuma büyük doğuma yolladilar