Fatmaari36 Merhaba arkadaşlar yeni doğan için ıslak mendil yada pamuk heryerden bulabileceğim ve uygun bir marka tavsiyeniz varmı😊
Kumsalinannesii Fatmaari36 ben baby me yeni doğan ıslak mendil kullandım bir yaşına kadar. Gene öyle yapicam canim 😉
Kubraismail61 Ben e bebekten pamuk almayı düşünüyorum canım doğum yapan arkadaşım tavsiye etti. 6lı paketi 32 lira fiyatı da fena değil
Mini9 Prima pure yenidoğan, sleepy sensitive yenidoğan ve joker ürünü olan promum yenidoğan ıslak mendillerini kullandım. Aslında içerik olarak bakınca hepsi aynı ama prima çok pahalı, promum ve sleepy arasından ciddi bi fark yoktu ben aldığımda ama tercihim sleepy şimdilik, promum sleepy e göre daha ince küçük yani tek seferde daha çok kullandığım oluyor o yüzden sleepy yi tercih ettim
Fatmaari36 Ben ilk bebeğimde uni baby ıslak pamuk kullandım ama şimdi onun fiyatında çok yükselmiş teşekkür ederim hepinize birini seçmem lazım
Mini9 Fatmaari36 uni baby içeriğini değiştirdi, artık zararlı kimyasal içeriyor diye okudum bilginiz olsun yine de 🤗