Htc2604 Kızlar iyi aksamlar akşam etsiz cig kofte canim istemisti cok abartmişim sanirim baya yemişimki soda icmeme ragmen midem rahatlamadi ve cikarttim cok afedersiniz. Istifra etmenin bebegimize bir zarari olur mu bi dahada yemicem zaten o kadar cok 😥
Aslgly Htc2604 yok canım etsiz çiğköfteden ne olcak. Geri çıkartmanın sebebi çok Yemen yada acı olması olabilir mideni rahatsız etmiştir
Heisenberg Htc2604 Sizin midenize zararı dokunur en fazla bebeğiniz için bir sorun teşkil etmez rahat olabilirsiniz.🌸
Yrnkrm Htc2604 yok artık kuzum ilk 3 ay kusarak geçiyor bazı hamileler 9 ay kusuyor ama drençli kusma diye bir şey var yani inanılmaz abartı ve kasıklarda ağrıya neden olursa bebeğe zararlı 1 2 de bişey olmaz 🤗
Htc2604 Heisenberg tesekkur ederim kuzum aynen dedigin gibi olmuş sanirim daha ozenli davranirim bundan sonra 😍
Htc2604 Yrnkrm yeni seyler ogremiyorum ilk defa duydum direncli kusmayi yok kuzum oyle kasiklarima falan agri girmedi cok sukur 😍
Naghansuel Htc2604 iyi ki geri çıkarmışsın ben de dün çok canım istedi baya abarttım karın ağrısından duramadım biraz da acı olunca afedersin ishale sebeb oldu gece mahfoldum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 çıkarman iyi olmış senin için