Ftmnr0203 Kızlar çok kötü oldum ya baş dönmesi var ateş bastı bayılacakmışım gibi oluyorum. Yaşayan var mı neden böyle oluyor olabilir? Tansiyonum normal. 19+2 haftalığım
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Ftmnr0203 Bende de var.Çok ayakta kalma.Vucüttaki kan yetersiz kalıyor o da bu tarz durumlara sebep oluyor.
Deletedmom6 Ftmnr0203 Benimde o haftalarda çök oluyordu . Kendini yorduysan , aç kaldiysan ,ayakta fazla durduysan , uykusuzsan olmuştur
26mrv Ftmnr0203 26 dayım bende bu hafta başladı mahvediyor beni de anlmadım neden oluyor ayakta ta kalmıyorum galiba kan vitamin değerlerinden olabilir diye düşünüyorum
gunes3 Ftmnr0203 Benimde oluyor çok 21 haftalığım tansiyonum ve nabzım normal hep ama baş dönmesi ve çarpıntı oluyor 😔
Ftmnr0203 Cokokuyan_dorukusunannesi48 yaa evet bugün fazla iş yaptım olabilir evet 😔 çok teşekkür ederim bilginiz için 😇
Ftmnr0203 Deletedmom6 yordum ya evet temizlik yaptım, yemek yaptım kaynanamlar gelecek diye. Sanırım abarttım ben o işi 😔
Deletedmom6 Ftmnr0203 Ewet bende taziye vardı diye 4 5 gün boyunca fulk ayakta kaldım uykusuz kaldım yoruldum en son bünyem kaldırmadı. Bayıldım doktorum 2. Trimesterde yorgunluk uykusuzluk gibi nedenler bayılmaya yol açabilir.
Ftmnr0203 26mrv Valla bilmiyorum ama kötü bir his insanlar oturmaya geldi dedim dayanamıyorum uzanıcam 😐
Deletedmom6 Ftmnr0203 Ewet .Ve inanır mısın bayildiktan hemen sonra ambulans geldi şekerimi de ölçtüler tansiyonumu da normal çıktı. Hastanede kan testi yaptılar bişey çıkmadı 🙄🤷♀️ öyle boşuna kuru kuruya olmuş 😄
Ftmnr0203 gunes3 Ritim bozukluğum olduğu için benim çoğunlukla çarpıntım oluyor ama akşam tuhaf bir şekilde oldu baş dönmem elim ayağım kesildi direk 😕
Gulsenerdem Ftmnr0203 Ftmnr0203 tuzlu bir ayran iç bende kendimi halsiz bayılacakmış gibi hissettiğimde direk ayran içiyorum iyi geliyor.
Iremgokce Ftmnr0203 o haftalarda banada oluyodu birden gelşyıdu ama benim tansiyonum oynuyodu tansiyon değilse şeker olabilir canım aniden şekerin düşüyo olabilri
Ftmnr0203 Iremgokce halbu ki bir şeyler de yemiştim belki kan şekerim düşmüştür diye ama tık yok uyudum öylelikle geçirdim 😕
Deletedmom6 Ftmnr0203 Aynen gerçekten de bende şaşırdım budamı var dedim . Dün gece de hatta yine öyle oldum.