Akademisyenanne Kizlar selam. Bizim bebis 32 haftasinda. Gelisim olarak 15 gun onde gidiyor. Doktor son kontrolde sezaryan yapabiliriz dedi. Benim icin onemli olan saglikli dunyaya gelmesi. Ancak merak ediyorum. Boyle olup da normal dogum yapan var mi?
Ogrtmnglsm Yapan doğuran oluyordur muhtemelen hemde baya vardır.Ama doktorum 4 kilo ve üzeri olunca bazı sıkıntıların olabileceğini söyledi riskleri var dedi ama sen istersen normali de deneriz hiçbir sıkıntı olmayadabilir dedi tabiki.Yani açıkçası doktorunuz sizi nasıl bilgilendirir bilmiyorum ama benim doktorum sezeryanı daha uygun gördü.
Akademisyenanne Ogrtmnglsm benim doktorum da sezaryan oneriyor. Suan kilosu biraz önde. Boyle giderse kesin sezaryan olcak. Hayirlisi olsun diyorum. Son haftalarda kilo almasi azalirsa belki bir ihtimal normal olabilirmis.
gurcem Akademisyenanne canım son haftalarda bebekler dahada kılo alıyor yanı benım cevremdekılerde hep oyle oldu daha ıkı gun once arkdasımla konustum son ayımda oğlum haftada 500gram alıyordu dedı.Bunu soyleyen kızda 6ay kustu son aylarda ıste 26kılo aldı😅 bende cok korkuyorum böyle olacak dıye
Ogrtmnglsm Akademisyenanne Şuan önde gidiyorsa sonuna doğruda öyle oluyor canım herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece hayırlısı olsun hakkımızda.
Akademisyenanne gurcem bazilari da kilo alimi yavasliyor diyor🤷🏻♀️Merak icindeyim ben de. Dogum tarihi 5 ocak gozukuyor. Sezaryan olursa en azindan tarihi belli olur diyorum. Bir yandan da 5 ocaga kadar sabredebilir miyim bilmiyorum.
gurcem Akademisyenanne benım normal dogum tarihi 13ocak doktorum 3unde alırız dedı.ben sezeryan ıstıyorum.Sızın daha once olur herhalde
Akademisyenanne gurcem Araligin sonuna denk gelmese keske :( bir arkadasim 37. Haftasinda sezaryan olcak. Ciger gelistirici igne yapmislar bebek icin. Son gune kadar bekleyebilsem belki zamaninda gelir diyorum