Iremsu BirminikKalp seninki ney van Ara kıza benziyor dedi ama bi kızım oldugundan inanmadım çünkü hamilelik farli
Marallll BirminikKalp bu haftalarda genelde yanılabiliyolar az daha bekle canım 16dan sonrasına bak bide burda öyle yazanlar varki 23de değişen bile oluyo valla çok şaşırıyorum
BirminikKalp Iremsu ikili tarama yapıldı bugün ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı onu demek istedim
Haticekckylmz Iremsu cinsiyetin alakasi yokta bazi dr ozeldekiler genellikle bi cinsiyet tahmini yapiyorlar bu 2li taramada 🤗
Haticekckylmz Iremsu biliyorsunuzdur tabikide yaziniza karsilik verdim 2li taramada cinsiyetin alakasi yokki diye
Haticekckylmz Iremsu hanimefendi alakasi yok diyorum bende ultrasonla bakinca bebekte uygun pozisyonu verirse cinsiyet soyluyorlar 2li test cinsiyet icin demiyorum bende
BirminikKalp Ben alakası var cinsiyetle demedim ki ikili tarama yapıldı ultrasonda cinsiyet için tahminde bulundu dedim ayrıca da zaten asıl sorumla alakası yok konunun kız deyip erkek çıkan var mı diye sordum sadece sizin öyle mi oldu yanıt verdiniz ?
BirminikKalp Bilmişlerdir sanırım 12+1 dedi bana bugün ama bir sonraki ay netleşir dedi %80 düşük bir ihtimal değil sonuçta 😊
BirminikKalp [bilinmeyen] bunları okuyunca şaşırıyor insan bize de hazırlık yapmayın yanılma payı var dedi ama sanmıyorum 😊