Cokokuyan_dorukusunannesi48 Bkm2398 Bana gereksiz geldiğinden almıyorum.Uzun süreli kullanımlı bir ürün değil.En fazla 5-6 ay.
SuleDoruk Bkm2398 ilk başta bende çok heves etmiştim ama reflü yatağı almak daha mantıklı geldi. Onu alacağım.
Seymanur0707 Bkm2398 bence kesinlikle reflü yatağı alınmalı ya ikisini birden al çok istiyosan ama istemiyosanda sadece reflü yatağı al kesinlikle ben öyle yapıcam🙋🏼♀️
Gulcagsahra Bkm2398 canım hem isteğe hem de gerekliliğe göre değişir benim kızım şubat doğumlu salonda olduğum için çoğu zaman çok işime yaradı reflü yatağı da aynı işlevi görüyor ben biraz büyük olanlardan aldım 7 aylığa kadar yatırdım.
Bkm2398 SuleDoruk banada babynest gereksiz geliyor reflü yatağı bende duydum onun özelliği ne canım kullanışlımı
SuleDoruk Bkm2398 yatağın şeklinden dolayı kusma da çocuğun yutup, boğulmasını engelliyormuş. Bende ilk defa deneyimleyeceğim 🤗
Esra29 Bn babynest aldim set halinde puset ortusu ve minderi battaniye fln ama hftaya bime reflu yatagi geliyormus gorunce pisman oldum ama almis bulundum artk ilk oglumda hmkta yatti o zamn babynest ve reflu yatagida yoktu