C1narbaris_ ben iki düşügün arkasından ve onca tedaviden sonra biraz ümidimi yitirmiştim ama rabbimden asla ümit kesmedim vardır bir bildiği dedim bekledim en son doktoru bıraktım biz köyde yaşıyoruz burda bir kadın var bide göbek çektir dediler ben kabul etmedim önce sonra eşim ısrar ettş ve gittim kadın çekti sagolsun ben oraya şubat ayında gittim eyer bu ay hamile kalmasab öbür aya kalırsın dedi kadın tabi rabbimin izniyle neyse o ay oldum adet olcakmış gibi göğüslerim sızlamaya başladı sonra bir iki baş dönmesi ama hiç aklıma gelmiyo arkadaşların yanına gittim gezmeye lavboya geçtim çıkınca başım döndü tabi kızlar hemen gülerek belki hamilesin dediler yokya falan dedim ama günüm geçmişti psikolojik olarak oluyo falan dedim ama nafile illa test alcan dediler gittim aldım ama hiç ümit yok yaptım bıraktım bir köşeye arkadaş baktı lan sen hamilesin dedi şaka yapıyosun dedim yok yok gerçek dedi tabi ben şok hemen eşimi aradım dedim ben hamileyim önce şakamı yapıyosun dedi sonra şaşkınlıkla suratıma kapattı eve geldik testi gösterdim inanamadı tabi ben hala şaşkınım hemen ertrsi günü doktora gittik doktor evet hamilesin deyince gözyaşlarımı tutamadım 5 sene sonra rabbim bana tekrar nasip etti anne olmayı şuan 35+3günlük olduk oglumla inşallah saglıkla kuçagımıza alırız evlatlarımızı 🤲🤲🤲biraz uzun oldu hakkınızı helal edin😍😊😍😍