C1narbaris_ adet günüm geldiğimde sancılandım sabah eşim işe gitmeden karnım ağrıyor adet olacam deyip karnıma masaj yaptırdım , işe giderken de yat dinlen ağrın çok olursa dedi eşim işe gidince yattım ama ağrım kesilmişti akşama kadar da olmadım akşam eşim gelince nasıl oldun sancın var mı iyi misin dedi adet olduğumu düşünerek yok iyiyim adette olmadım dedim ama ben şüphelendim ilk kez günümde adet olmamıştım ki yıllardır hep gününde olur hiç aksamaz. Ertesi gün sabah yine aynı şekilde sancılandım yine eşim anladı tipimden sancım var dedim ama akşam yine olmadım 😀 eşim işten gelince ben yine adet olmadım bebek olabilir dedim hani o ay beklemiyorduk aslında bebişi biraz sürpriz oldu 🤩 gel gidip test alalım dedim eşim de 1 gün daha bekleyelim belki yarın olursun dedi o öyle deyince ısrar etmedim eşim işe gidince test alıp varsa sürpriz yapmaktı niyetim 🥳 fakat eşim niyetimi anlamış gibi ama test alma benim işten gelmemi bekle varsa da beraber öğrenelim dedi çok ısrar edince kıyamadım tamam dedim 🥰 eşim işten gelince test alıp yaptım idrarı damlatır damlatmaz eşime seslendim beraber başında bekledik veeeee çift çizgi 😍😍😍 o an sarıldık eşim kucakladı beni ben ağladım eşimin gözleri doldu öptü beni 😢🥰 çok güzel bir anıydı ve iyi ki de beraber öğrendik diye düşünüyorum o ilk heyecanı beraber yaşadık 💜 şimdi de 14 haftalık olduk 🐣 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah canlar 🤲🏻🤗