gonulgrgzgdk Kızlar bir şey sorcam belki saçma gelecek ama 2.gebelik 9 haftalık hamileyim karnıma baktigimda pit pit atıyor sanki ben mi öyle görüyorum acaba normalde karında o şekilde kıpraşma oluyor mu 😂
Saliha28 gonulgrgzgdk bebek hareketi değil canım o bana da o zamanlarda öyle geliyordu ama değil biz 18 haftalık olduk hala tık yok ☺️
Minnosannis1 gonulgrgzgdk bendede var cnm gebeliğimi öğrendiğimden beri. Sol yanım atıyor pıt pıt. Bebekte soldaymış dr dedi
Deletedmom0810 Kelebenk ama bu kadar erken değil 🙏🏻 En az 16. Haftada hissedilir 2. Gebeliklerde. İlk gebeliklerde 20-24 hafta arasında hissedilmesi normal olarak değerlendiriliyor ☺️
NehirN gonulgrgzgdk evet canım ben de hissediyordum hala hissediyorum 12+3 teyim. Sanki karnımda da bir kalp daha atıyor 🤗
Seyma23 Bendede olmuştu aynısı hamilelik sebebiyle internette araştırdım seyirme oluyormuş göbekde seyirme yazın okuyunca anlıcaksınız cıplak gözle bile görebiliyordum ben . Hani bazrn kaşımız gözümüz seyirir atar ya aynısının karına olanı yani 😬😂😅 ilk gebeliğim diye hareket olduğunu düşündüğüm an şok geciriyordum ama değilmiş zaten 😄Sadece o haftalara özel geçiyor sonra .
deletedmom309 Bebek olması imkansızdan da öte imkansız, ne kas dokusu, ne kemik yoğunluğu yeterli değil hissedebilir kuvvette hareketler yapabilmesi için. Büyüyen rahim dokularda açılma, genişleme yapıyor. Buna bağlı olarak gelişen seğirme olabilir. Yahut bağırsak hareketi.
zelis63 gonulgrgzgdk canm o pıt pıt atma nabızın 9. Haftada hissetme bir yana dışardan hareketi hayatta hissedilmez o hepimizde var nabız o 😅