Ozge_28 öncelikle geçmiş olsun canım.Bende 10+4 günlük hamileyim.Yaklaşık olarak 4 hafta önce bir kanamam oldu 6ıncı haftalarımda ve hala da devam ediyor.Önce kahverengi lekelenme oldu sonra kırmızı nokta nokta kırmızı lekelenme ve en sonuncusu da regl olmuş gibi oldum.Kendimi anında o korkuyla doktorda buldum zaten.Kanamalı olduğum için hemen aldı doktor.kırmızı lekelenmede de gitmiştim öncesinde çünkü kırmızı ya da pembe olunca problem demek.İlkinde kese yanında ip gibi incecik bir kanama alanı vardı.O zaman progestan verdi günde 1 tane akşam yatarken tok karınına iç dedi.3 gün sonra regl gibi olunca çok ağladım ciğer parçaları gibi bişeyler geldi düşük yapıyorum zannettim.Aklım gitti 😢 Kanama alanım daha da büyümüş.Hemen yatırdılar beni müşade altına aldılar iğne yaptılar ve serum taktılar.Progestanda beni aptala çevirdği için ve kanama alanım çoğaldığı için fitil olarak sabah akşam kullanmaya başladım.10 gün önce yine gittim bu sefer kesenin altında kanama alanı oluşmuş ve öncekilerden daha da büyük.Ara ara kırmızı lekelenmelerim oluyor ne yazık ki.Sürekli yatıyorum doktor bi kap yemeğini yap dedi ama onu bile yapmıyorum artık.
Bir de kendimde kanama ile ilgili bişey keşfettim geçen gece hapşurdum , karnım bir acıdı ki anlatamam acısından 5-6 saniye kıpırdayamadım bile.Sanırım kastım farkında olmadan kendimi.Sabahına kanamam oldu.Yani bu tarz şeyler bile etki edebiliyor galiba.
Kanama alanı kese dışında çok sorun teşkil etmiyormuş stres yapma dedi doktor.Kanama eğer kese içinde olursa problem kanamayla beraber bebekte ölebilir dedi.Şükür bebeğim gayet iyi hem gelişimi hem kalp atışları.Haftaya ikili testim var.İnşallah o da iyi çıkar 🤲🏻