fadimeozbas @Gozdeakan Bende çikolata yiyorum süt içiyorum yok normalde eder yani hissederim dokunsan ağlıcam ama biraz önce meyve yiyince hareketlendi cidden bi doğsun poposuna popusuna iyi vurucam korkuttuğu her an için🙄
Gozdeakan fadimeozbas valla tekmelese hiç durmuyor diyoruz ama tekmelemeyince korktum.Dedim ben rahatsız olayım ama sen hep ses 😊😊
Gulenyuzluuuu fadimeozbas Ben genelde karnımı sevip konuşmaya başlayınca hemen vuruyor bunu deneyin derim😍 hepte babası işte olduğunda babanı özledin mi diye sorduğumda yapıştırıyor tekmeyi😂
Smraozn12 Gozdeakan 24+1de gittiğimde 713gr 30 cm di suan 24+4üm önümüzdeki ay tekrar gtcem bakalım ne kadar olcak prenses 🐣
bimuallime 11bsb Benim de size çok yakın. Doktorum ideal kiloda. Normal devam etsin. Bebek kilo alsın diye düşünme, sağlıklı olsun dedi. Ben 21 haftalığım 380 gr. Ama 21 haftada 500 600 olan var maşallah. Ben çok zayıfım ona bağlıyorum artk🤣
11bsb bimuallime bana da biraz hızlı yol almış sanki ama yakalar standarti sen napıyorsan devam et dedi. Her doktor başka bir sey söylüyor ya sağlıklı olsun da artık gerisi çok önemli değil. Ben zayıfta değilim masallahim var hani ahahha
Esraozturk92 Zeyk bizimde aynı şekilde dedi 21 haftalıkken 450gramdi. Birdahaki kontrol 25 haftalıkken olacak
yagmurmina12 Biz 21 haftalıkken 416 gramdı şuan 24. Haftadayız bu hafta gidicem bakalım kaç gram almışız 😃 sizin bebişler de alttan vuruyor mu beni en çok o zorluyor ayakları aşağıda 🤦🏻♀️
fadimeozbas @Gulenyuzluuuu Onu babasına yapıyor normalde resmen konuşuyorlar hareketli bi bebek çok şükür ama işte bazen korkutabiliyor bide inadı var sanırsam naparsam yapayım oynamadı mı oynamıyor bazen 🙄