Medusa6 Rbs111 bir haftadır akıntım çoktu bugün de bayağı yoğun uzayan, krem sarı akıntı geldi nişan mıdır anlayamadım Google dan baktım aynı ama teredütteyim erken daha çünkü
Dilber63 Medusa6 canm dun bendende ole bı akıntı geldı baya ama onemsemedım ilk cocugumda ne nısan ne suyum geldı sunıyle baslatıldı dogumum bu yuzden pek onemsemedım ama hıc agrım yok bugunde bas donmesı mıde bulantısı var akıntıda dewam edıyo 34haftalık olduk bugun
Deletedmom6 Medusa6 Ayy cidden mi maşallah rabbim sağlıkla büyütsün. O zmn anladığım kadarıyla herkesin nişanı aynı geliyor diye bişey yok bunuda öğrenmiş olduk 🤔
Medusa6 Dilber63 35+5 te doğurdum kontrole gittim düzenli sancım çıktı, 3 cm açıklık varmış doğum yaptım
Medusa6 Dilber63 baş dönmem miğde bulantım yoktu sadece arada gelen sancılarıö vardı tam 1 ayım vardı, daha doğum çantam hazır değildi bugün yarın hazırlarım diyordum siz siz olun hazırlayın. İzin alıp eve gelip hazırladım
Medusa6 Deletedmom6 evet öyleymiş, doktor da nişan olduğuna inanmadı nst,'ye bağladı düzenli yüksek sancım çıktı açılma da 3 cm Di yatış yapıldı çok zor olsa da doğurdum oğlum küvezde lütfen dua edin bir an önce kavuşuyum
Demirleblebi Medusa6 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Haftası o kadar kötü değil çok kalmaz küvezde içinizi ferah tutun.
Dilber63 Medusa6 bn cantamı 30ncu haftada hazırladım ama zten doktorum erken doguma karsı progeston verdı onu kulanıyorum cunku cok sık kasılmalarım oluyo bebek uzun sure top duruyo karnımda ayrıca zayıf bıde karın cevresı 10gun gerıden gelıyomus
Medusa6 Demirleblebi haftası kötü değil ama daha tam 1 ayım vardı solunumu biraz hızlıydı o yüzden aldılar en az 1 hafta kalıcak galiba inş o kadr sürmez daha kucağıma alıp sarılamadan ayrıldım birbirimizden yoğun bakım dolu olduğu için 2 gün başka hastanede yattım onu sevk ettiler
Deletedmom6 Medusa6 Ayy kıyamam rabbim inşallah kucağına alacağın günü getirsin. Sağlıkla büyüsün dualarimla minik bebeğin ve seninle 🥰