alaKabaGungor Denizse cnm bak şansin çok yüksek banada 5.gun embrıyosu konulmustu sakın olaki kalkma yat dinlen kimseyi dinleme çok şükür biz aldık güzel haberimizi ilaçlar çok önemli saati saatine
Mucizemibeklerken Denizse Hayırlı olsun inşallah Rabbim pozitif sonuç almayı nasib etsin bana da 5. gün embriyosu transfer edildi uzun süre yatmaktan benim de belim ağrıyordu ilerleyen günlerde kasıklarımda dolgunluk hissetmiştim şükürler olsun ki pozitif aldık inşallah sen de dahil isteyen herkese nasib olsun 🙏🙏
Aylin20 Denizse agrın olur canım yat dinlen lavaboya giderken ayağın altına tabure koy fazla yeşillik yeme ayakları. Altına yastık koy Arada kalk biraz bedenin tam salmasın kendini benimde tüp bebek
Cansummm Denizse bana da 5. Gün transferi yapıldı. Bende tahlil gününe kadar sadece wc için kalktım o da çok çok dikkatli. Kasık ağrısı ve bel ağrım benimde oldu hatta tutmadı diye düşünmüştüm bildiğiniz regl dönemini yaşadım bu arada yeşillik yemedim bol bol kivi ve ananas yedim bu 2 meyve tutunmaya çok etkiliymiş. Çok şükür 11 haftalık olduk🙏🏻 Allahım sana da yaşattın inşallah
Denizse alaKabaGungor canım arada kalkıp yürüyorum yavaş yavaş bugün belim daha da agrıyor 5.gün olması iyi bişey mi canımm
Merilani Mucizemibeklerken banada 5.gün embriyosu transfer edildi,transferin 2.günü kahverengi akıntım oldu, 6.günden sonrada ara ara sol kasıkta yumru (dolgunluk)hissi yada kasıkta pıtpıt atma hissi oldu,umarım bende sizin gibi pozitifi görürüm🙏🏼😔
Denizse Cansummm ben arada kalkıp yürüyorum canım zaten transferden sonra 3 saat yattım sonra yola çıktık inşallah bişey olmaz yol 2 saatlikti dünden beri de kaşık ve bel agrım var arada başım dönüyor
Denizse Peki bu kaşık agrısı kaçıncı gün başladı sizin benim 2.gün başladı kızlar ,bir de yerleşme kanaması oluyor Muş herkeste olur mu acaba
Cansummm Denizse yeşillik genel olarak Dr lar önermiyor canım düşük riskini arttırdığı için. Ben hala tedbir amaçlı maydonoz dere otu roka vb yemiyorum ama bu benim tercihim Dr yeme demedi .Ayrıca sürekli yatmaktan dolayı olsa gerek ilk başlardaki bel ağrısı. Stres yapma bence.. Benim öğrendikten 1 hafta sonra azıcıck kanamam oldu çok korkmuştum dr a gittiğimde yerleşme kanaması olduğunu söyledi o an geldi ve bitti çok şükür. Herkeste olacak diye birşey yok canım kiminde olmayabiliyor.