NurBulut96 Kızlar 35+3 teyim enfeksiyon sebebiyle midir bilemiyorum kasıklarımda adet ağrısı vardı çok fazla emin olmak için doktoruma gittim şikayetim söyledim nst istedi. Her gün belli olmayan aralıklarla toplanmalar oluyordu baya yalancı sancı diyorlardı fakat anlayamadığım içib bugün o nst sırasında takip ettim, bebeğim her toplandığında sancı 40 50 ye çıkıyordu o zaman emin oldum yalancı sancı olduğuna. Fakat 20 dakikalık nst mde düzenli olarak bu sancıları yaşadım doktora sonucunu gösterdim sonucun iyi dedi herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Bu sancılar normal mi acaba
defne55 NurBulut96 bende dun nst ye girdim 37 haftaligim sancılar 60ı buldu doktor yalancı şancı gayet normal dedi ama senin haftan gerçi doktorun iyi dediyse iyidir
Rbs111 NurBulut96 normal kasılma o bebek toplanması dediğin . Bende her yaşadığımda hemen ekrana bakıyorum en fazla 50 ye kadar çıkıyor
Skn23 NurBulut96 33+5 im bugün nstde doktor kasılmaların başlamış senin hissediyor musun dedi . Halbuki 20 kere çıkıp iniyordu çokta yüksek değildi ama anlayamadım🙄 seninki baya yükselmiş
Benay10 NurBulut96 gerçek sancılarda o 50 60lar bir anda 100 ve üzeri oluyor canım 30 40 yalancı sancı
NurBulut96 defne55 bu sancılar esnasında sancı mı hissettiniz yoksa bebeğin toplanmasını mı yalnızca çünkü ben acınyeirne sadece bebeğin toplanmasını hissettim
defne55 NurBulut96 normalde sadece bebeğin toplanmasını hissediyordum su iki gündür toplandığı yerde sancı hissetmeye başladım onlar nst de göründü ama öyle ufak sancılar normaldir bebek toplanıyor kasıyor ay gün sancısı da cekiyorsundur
NurBulut96 Skn23 benim doktorum kapıda iki saniye bakıyor ve nst güzel diyor ki normal akışı zaten 20lerde 😔
NurBulut96 Benay10 doktorum yalancı sancı olup olmadığı hakkında da bilgilendirmedi nst sonucun iyi deyip duruyor
Benay10 NurBulut96 sonucun iyi derken sancın yok diyordur eğer sancın olsaydı iyi demez direk söylerdi sancın var diye