Fasulyem22 Esesennn valla ben ayva ve nar yiyorum abartmadan. Yemek olarakta genelde ekmeksiz yiyeceğim şeyler yapmaya çalışıyorum 😄
Esesennn Fasulyem22 aynen ayva zaten favorim de bu sıralar çok muz yedim o bebeğe çok kilo aldırmış🙄 bıraktım muzu
Badevehande Ogrtmnglsm spinalde baş ağrısı o an olmasa bile sonradan çok oluyor ben genel olacağım canım araştırmadım en rahatı o olduğunu düşünüyorum kürtajda da öyle olmuştu hiçbirşey hissetmemiştim ne güzel sende kavuşuyorsun🥰🥰
Hurit Badevehande spinal sezeryandan sonra acı Nescafe ve bol bol su tukettikten sonra hiçbir sorun yasamiyormusssun bunların bilgisini anestezi uzmanı verir zaten.Genel anestezi tehlikeli canım sadece sen değil bebeğinde alıyor o kimyasali ve çokta masum birşey değil bebek doğduğu zaman sersem gibi oluyormuş ,uykulu oluyormuş .Spinal oldun diyelim ki bebeğin çıktıktan sonra ağrın olursa ağrı kesici iğne vs yapiyolarmis bence bebeğini düşündüğün için yaptirmamalisin.Ne yapman gerektiğini iyice bildikten sonra bir slrun olmadan atlatırsın diye düşünüyorum
Esesennn Fasulyem22 kız inanmazsın 2 gündür sancım var😅😅 dün nst de 60 sancı çıktı ama o an hissetmiyordum. Hastaneden geldikten sonra ve dün gece baya vardı uykudan uyandım hatta kesin daha yüksekti sancı
Fasulyem22 Esesennn hadi ya sen doğurursun o zaman bugün yarın 😄 bakalım hangimiz önce doğuracak 😄 sancı başlasın diye naptın
Nurcin21 Esesennn valla bunları denediysen bir anca sancı geliyor hazırlıklı oldu benimde böyle oldu 🙈🙈 sırt ağrıları berbat
Esesennn Nurcin21 sırtım henüz ağrımıyor benim ama şuan kasıklarımda sancım var ve oğlan deli gibi hareketli hatta kasığımda bile hareket ediyor normal mi bu
Esesennn Fasulyem22 halı sildim😅😅 ama sileli 4 gğn oldu sanırım postu açtığım zamandı. Ondan öncede vardı aslında sancı. Plates yaptım yürüdüm, topta zıpladım, perine masajı yaptım, hurma yedim. Kurbağa gibi sil yerleri açılmayı arttırıyormuş çök kalk öyle
Fasulyem22 Esesennn ay evet ben korkmuyorum ama mesela squat yapıyorum kaşıgim ağrıyınca da ağrım olmasın diye yapmıyorum 😄 kurbağa gibi yer silmek çok zor ya ben hep düşüyorum piponun üstüne 😄
tugbadm Ayse4242 kuzum bende başladım bugün yaptım baş parmağım kenarda iki kemiğe denk geldi ve yaptıkça genişledi gibi sanki açılmam var gibi hissettim ben ve sonra da çok korktum
Flyk Esesennn ben de ayni durumdayim ya, 37 +3 deyim, bebis 3700, dogum kendiliginden baslasa diye neler yapacagimi dusunuyorum ama halim de yok ☺️
Esesennn Flyk seninki benimkinden de tontişmiş maşallah 😊 epitural normal düşünüyırum ama çok korkuyorum ben
Flyk Esesennn bir hafta daha beklicez, kendiliginden normal gelirse ne ala, gelmezse kilosu da artacagindan sezaryene donecegiz gibi duruyor.