Esesennn ben çocuğunuzun sağlığıyla erken doğması vs hakkında konuşma yaptığımı sanmıyorum bu durumda bebegimi sizden düşünüyorum şeklinde cikismaniz çok gereksiz ben sadce ve sadece tamamen kendi enerjinizi doğuma saklayın şeklinde bi yorumda bulundum daima gerekli egzersiz ve beslenmeyi tabiki haftalar öncesi başlamanız gerek fakat postunuzun içerigi açılmayi sağlayan herşey? Bu demek oluyorki acilmam olsun doğum gerceklessin bu yüzden hali sildiginizi haldur buldur bi iştahla sildiginizi yazdınız bende olaki açılmaniz oldu hanfendi yorgun argun doğuma gitmeyin diyerekten sizin iyiliginizi düşünerekten yanıtladım ıkınma için bi çok enerjiye ihtiyacınız olucak sancı cekerkende keza o şeklilde bu olaylarda pes edip yorgunlugunuza motivasyonunuza yenik düşmeyin şeklinde bi yarariniza konuştum fakat sizin yorumunuzun yok ben zorlamıyorum doktorum vs vs şimdi de bebegimi senden daha iyi düşünürüm ne alaka pardon hanfendi ? Neyse anlaşamadık bu konuda sanırım ben sağlıkla kucağınıza almanız güzel doğumlar diliyorum