Ebru9360 21+1 haftalik hamileyim hamile kaldigmdan beri yesil akintim geliyo enfeksiyon testim temiz cikti doktorum fitil verdi ama oda bi ise yaramadi😔
Gkcklyla Ebru9360 canım o akıntı tamda dediğin haftalarda başladı bende de ve şuan 37 hafta oldum hala devam ediyor benimde geçmedi kaç defa doktora gittim fitil krem kullandıysamda geçmiyor artık kabullendim geçmiyceğini sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum
Ebru9360 Gkcklyla bende hergun ic camasirimi degistiriyom bende okadr fitil fln kullandim ama tik yok korkulcak bisy dgl ozmn sizde bu haftalara kadr gelmissiniz
iremtzn ben de 10 haftalığım benim de yeşil akıntım çok fazla enfeksiyonum yüksek çıktı doktorum fitil verdi ama hamileliğin ilk üç ayında kullanılması önerilmiyor yazıyor kağıdında ne yapıcamı bilemedim
Ebru9360 iremtzn 3 aydan once fitil kullanilmasini doktorlar onermiyo ztn senn doktorun nie vermis anlamadim
Gokceylmazz Bende şuan 12 haftalık hamileyim ve ilk zamanlardan beri yeşil akıntım var afedersiniz ama böyle kuru sümükümsü gibi normal akıntı gibi değil sizinde öyle mi dün şiddetli bel kasık karın ağrısıyla acile gittim söyledim testler yaptı salı günü doktoruma göstericem bakalım ne diyicek
Ebru9360 Gokceylmazz bende kasik karin agrisi yok cnm sadece normal akintinn yesili şekilde geliyo sen enfeksiyon kapmis olabilirsin
Gokceylmazz Ebru9360 evet canım sonuçlarıma baktım internetten büyük ihtimalle enfeksiyon salı günü göstericem doktora