2subat Kürtaj sonrası kaç gün kanamamız ya da lekelenmeniz oldu ben yarın 1 hafta olacak kürtaj olalı lekelenmem devam ediyor
zcolak 2subat bünyeden bünyeye değişiyor canım benimde sadece kürtaj olduğum gün kanamam olmuştu. yaklaşık 35-36 gün sonra da normal reglimi olmuştum.
Nergis61 2subat 20 gün civarı devam ediyor hatta bazen 30 günü bulabiliyor malesef 2 kere oldum bende bu şekilde oldu.
Miniktirtil28 2subat çok geçmiş olsun Allah tekrarıni yaşatmasın 🙏🏻 İlk gün kanamam olmuştu bir aya yakın kahverengi lekelenmem oldu. Yanlış hatırlamıyorsam 32.gun falan regl oldum hiç bir farkı yoktu normalinden. Sadece biraz sabır gerekiyor. 😔
Merryy 2subat ilk kürtajda baya kanamam olmuştu bi hafta falan galba ikincisinde kürtaj olduğum gün kanamam oldu sonra kesilmişti sonrasında her zaman olduğum zamanda adet olmuştum
Nergis61 2subat aynen yoluyorlar ama genelde ordan birşey çıkmıyor. Genetik tahliller yapılmıştı bana 2. Düşükten sonra normalde 3 ten sonra yapıyorlar bu tarz tahlilleri orda herşey çıkıyor. Ben de prolaktin yükseliği cıktı mesela buna bakmamışlardı o tahlil de farklı bir tahlilimde cıktı
Miniktirtil28 2subat Allah yardımcın olsun İnan içime oturdu bu yazdığın çünkü bende yeni kürtaj oldum 2 adet gördüm şuan hamileyim ama ilki hep içimde bi yara kaldi. Pıt mercimeğim... Allahim bjr daha yasatmasin özel değilse kayıplarının nedeni belli mi
Beyzaharun 2subat bende mart ayında 10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum bnm 4 ,5 gün sürmüştü lekelenmem sadece ilk gün biraz kanama olmuştu .
2subat Miniktirtil28 Amin inşallah ilk bebeğimin gelişimi düzgün değildi düştü 2.si çok küçüktü zaten 3. Bebeğiminde kalbi durdu kürtaj oldum patolojiden sonuç bekliyorum
Zehralismail 2subat benim kanamam 2 hafta sürdü. Hatta ilk 10 gün o kadar çoktu ki ağrım da çok vardı doktora gittik normal olabilir dedii. Halsizlik uykusuzluk agresiflik herşey vardı. 🤦🏽♀️