Esrayldz Kızlar Ali express alışveriş yapanlar varmı? Çok tarz farklı şeyler var ama daha önce hiç alışveriş yapmadığım için tereddüt ediyorum 1ayda geliyor diye biliyorum süre sorun değilde gelirmi
Edamurat94 Esrayldz gorundugu gibi gelmiyo kiyafet turu bisey alinmaz ordan gorumcem almis zamaninda fiyasko kiyafetler
Minnosannesi0 Esrayldz hiç bulaşma bence alakası yok ürünlerin tabi gelirse gelen üründe 1, 2 ayda geliyor zaten
Gamzeliim38 Esrayldz Ben ayakkabı ve takı tarzı şeyler almıştım beklediğim gibi geldi Zaten alışveriş yapacağınız kisilerin güvenilirliği açısından alisveris yapanlar yorum foto vs gönderiyorlar ona dikkat edin
Sry Esrayldz iki kere alışveriş yaptim 1 ay gibi bi surede geliyor geldiginde kargoda gumruk vergisi aliniyor 15 liralik ürüne 12 lira gümrük vergisi vermistim mesela. Aldiginiz urune bagli ip almistim renkleri fotograflara gore soluk geldi
Greyy90 Güvenilir satıcılar var belli ediyor zaten yorumuyla yıldızıyla, alanlar fotoğrafını çekip yoruma atıyor ordan bile anlarsın satıcıya göre de değişiyor 2 ayda gelen de var 2 haftada gelende. Ama artık Gümrük tarifisine girdi aliexpress o yüzden vergiyi göz önünde bulundurarak seç.
YagmurOzcan Aliexpresten alışveriş yaparken puanına bakın birde ücretsiz kargo olmasına dikkat edin şuana kadar bebek için çok güzel şeyler aldım ve çok güzel çıktılar hep alışveriş yapıyorum ve hep memnun kalıyorum Çok pahalı olan şeyler 2,3 dolara aliexpresten temin edilebiliyor olması benim için çok mantıklı bir ürün alıp deneyin derim ben çok memnunum uzun sürede geliyor ama beklediğime deydi hep o yüzden bence sorun yok 😊
Esrayldz YagmurOzcan yaa bende çok güzel şeyler beğeniyorum fiyatlarıda buraya göre çok uygun varmı tavsiye edeceğiniz aldığınız markalardan
YagmurOzcan Esrayldz burdan resim yollanıyormu bilmiyorum ama ben yeni doğan kostümü aldım 2adet Pelüş oyuncaklı emzik aldım Bebek arabası için oyuncak aldım ve hepsi yeni geldi ve çok güzeller Örneğin birtanesinin linkini ekliyim Bir bakın isterseniz 😊 https://m.tr.aliexpress.com/item/32815462099.html?pid=808_0011_0105&spm=a2g0n.search-amp.list.32815462099&aff_trace_key=b16d2fd0c2294f54ae5a81022b19ae99-1572945436061-00871-MWADP7DQ&aff_platform=msite&m_page_id=5061amp-gdNNiondQGc2488V7wL18g1573039416530
Bdjd Esrayldz kiyafetlerin kumasi iyi olmuyor resimdekiler gibi gelmiyor bir cogu toka falan ala bilirsin anca ben zamaninda cok alisveris yapdim kiyafet disi seyler aldim taki toka corap falan boyle tipli seyler kitafet alan arkadaslarim memnun diyildi
17022020 Esrayldz bende hiç almadım ama alan arkadaşlarım uygun diye alıyordu artık vergi çok yükseldiği için kargo bedelini uçuruyorlarmış benimde eşyalarında gözüm kalıyor ama hiç bulaşma gümrükten geçmezse gelmeme ihtimali de var
YagmurOzcan Ürünlere bakmadan önce yukarıda filtreleyin ücretsiz kargo diye o zmn önünüze sadece onlar düşüyor vergiydi kargo ücretiydi hiçbirşey ödemeniz gerekmiyor Herzaman alışveriş yapıyorum 0.50 $ küpe alıp ücretsiz kargoyla geldiğini bilirim hiç skıntı yaşamadım şimdiye kadar :)
Nergis61 Esrayldz benim arkadasim sürekli kızına ordan ayakkabılar tokalar elbiseler alıyor şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadı. Sadece tüm ürünlerin yorumlarını çok iyi inceliyor. Iyi olanlar zaten orda gözüküyor