merve_iscan ben sıfır numara bez 1-2ay kullandım,ıslak mendil,alt açma bezi ve bez stoğum vardı çok rahat ettim,çıtçıtlı badi askılı ve yarım kollu bolca aldım,uzun kollu çıtçıtlı badi çok zor kullandım,ağız bezi aşırı kullandım bi ara yetiştiremedim bebeklerimde reflü vardı ve çok kusuyorlardı,battaniye müslin fazlaca aldım kış bebekleri olduğu için odalarında salonda arabada hep elimin altına koydum 2 bebek olunca elim ayağım dolaştıkça düzenleri hep bu şekilde oluşturdum,hep indirimden aldım lazım oldukça almak çok daha mantıklı,bebek arabası aldım önlü arkalı 3.aydan sonra kullanmaya başladım araba pusetleriyle ve slingle bütün heryere gittik,büyüdükçe bebek arabasına geçiş yaptık şimdi 8,5aylıklar iyiki bebek arabası var diyorum,bebek çantası çok sonra aldım ve yetmedi içine koymam gerekenler,eşimin sırt çantasını ve kendi sırt çantamı kullanıyorum herşeyimiz o 2 çantada,süt sağma makinam biberon süt poşeti vs almıştım hemende kullandım bebeklerim küvezde kaldı çünkü,mama aldım 1 kutu hiç kullanmadım,vallahi aklıma gelenler bunlar,hepinize sağlıklı doğumlar nasip olsun