juliet Narsu bu 12. Haftada biraz değişikmiş ya ilk defa kıpırdayıp hareket ettiğini gördüm ama hissedemedim henüz hiç midem bulanmazdı kusmaya başladım. Karnım yoktu birden çıkıverdi, doğru düzgün yemediğim halde acayip şiştim ve gögüs ağrılarım hala geçmedi onun hariçinde geçen haftalara göre çok mutlu ve enerjiğim yani ben biraz tuhafım 🤷♀️😂😂
Narsu KucukAnne538 benim alt karin agrilrim oluyor ince ince agrilar girip cikiyor surekli kendini belli deyor agrilarla dun 2 li ultrasyon kontrolum vardi uyudugu icin baya zorladi bizi cok bastirdilar ondan sanirkm bugunku agrilarimda sizin nasil gidiyor
Sslnry77 12+6 yım bendee Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum ama randevum 30kasım🥴🥴 ve baştan beri yoktu yine yok ufak tefek belirtiler hariç hamile olduğumu unutacağım o derece 🤭
Narsu Sslnry77 masallh cnm benimde cinsiyetini ogrenmek icin 30 aralikda randevum benim agrilarim oluyor surekli hep kendini belli ediyor
89Kbr 12+4’ten bütüüünnnnn ablalaraa teyzelereee selam yolluyoorr benim minikkk♥️ Banada size iletmek kaldı arkadaşlar🥰
Anrebasum Narsu Ben de 12 haftaligim 11+4 erkek olabilir dedi ama degisedebilirmis cmt 2 li testim. Baş agrim coktu 2 gundur bgn de mide bulantim var genel olarak kusma pek olmadi geven haftada bel sirt ve kalca agrim coktu.😊 Hayirlisi hepimiz icin.
KucukAnne538 Narsu Bizimde dün ikili tarama testimiz vardı benim gayet sakin geçti mide ağrım ve bulantım çok fazla sanırım sizin yok☺️🙏
89Kbr Fatma9494 geçtiğimiz haftalarda benimde öyleydi şükür düzeldi. Artık gündüzleri decavit içerken anlık bi bulantım oluyo. Bel ve kuyruk sokumunda ağrı hissediyorum akşamları.
Eceincinehir Fatma9494 bende de aynı sorun var ve akşam neredeyse yemek yiyemiyorum. En çok akşamları kötü oluyorum.
Narsu Yelz_91 a masallah. Ikızlere benımde ıkız gebelıkdı maglesef bırı 9 haftalıkda dusuk oldu tup bebekle oldu sızın
Fatmakiraz Yelz_91 kaçıncı haftanızda öğrendiniz ikiz olduğunu bu arada sağlıkla kucağınıza alin inşallah 🤗
Narsu Anrebasum amın cnm . 11 haftalıkda bellı oluyormuymus ko burdakıler 20 haftada soylerız dedıler
Ozgesn Bende 12+1 🤰❤️ Dun ikili test icin gittim ama arkası dönük olduğu icin enseyi falan ölcemedi doktor yarın yine gdcem . Cok hareketliydi ama bir turlu önünü donmedi cinsiyet içinde tahmin yapamadı doktorumuz 🤷♀️ Cok merak ediyorum bakalım yarın ense ölçümü icin gdcem ama cinsiyet icin 14 15 haftayı beklicem gibi 😊
Narsu Ozgesn bendede cok zorlandı. Hatta zıpla dedı bana ben belım agrıyor yapmam dedım tup bebek bu yururken bıle korkuyor ınsan 😂 sana tavsıyem cnm meyve suyu ıc gıt yada cıkolata ye hareketlenıyormus oyle ben bılmıyordum gıttıgımde
Yelz_91 Narsu başnz sağolsun🙏🏻 Bnimde tüp bbekle oldu allhım bbeklermze sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin... şuan mayısın ilk hftası görünüyor doğum
Anrebasum Narsu Valahi canim adam; ben hic talep etmeden arada bir çıkıntı var dedi. Degisedebilir dedi. Istanbuldayim ben.
Ozgesn Narsu bacım çikolata ye gel dedi doktor yedim gittim yine hareketliydi cok ama bir türlü ense ölçülecek Yöne donmedi inatcı çocuk 😂😂😂 yarın gdcem bir kavanoz Nutella yicem 😂😂 sonra vay efendim kilo sendromu ahahah🥰🥰❤️❤️😂😂
Narsu Anrebasum Evet cıkıntıları oluyormus ınternettede yazıyor burda maglesef oylede olsa soylemıyorlar turkıyem saglıkda on numara
Narsu Anrebasum Evet cıkıntıları oluyormus ınternettede yazıyor burda maglesef oylede olsa soylemıyorlar turkıyem saglıkda on numara